051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako dvigniti svojo vibracijo in se uskladiti z energijami 5D?

Verjetno ste v zadnjem času veliko slišali o 5. dimenziji in o tem, da naš planet prehaja v 5. dimenzijo? Vendar, kaj prav zares to pomeni? Kaj vi lahko naredite za uskladitev z energijami 5D?

Najprej k osnovam.

Začnimo pri energiji. Zavedati se je potrebno, da je vse, četudi izgleda še tako trdno, energija. Energija ste vi, energija sem jaz. V najbolj čisti osnovi je vse samo energija. Vendar pa ima, zaradi zakonitosti, ki vladajo na Zemlji in v Univerzumu, s katerim je Zemlja povezana, energija svoje višine in nižine. Pri tem ciljam na nižjo ali višjo vibracijo. Višja kot je vibracija, bolj fine, subtilne, lahkotne so energije. Nižja kot je vibracija, bolj goste, težje so energije. In natančno tako se tudi čutijo. Višje, ko gremo, bolj je vse svetlo, in nižje, ko gremo, bolj je temno. Višje energije so prijetnejše, nižje so neprijetne. A dobro je vedeti, da brez teme nebi poznali svetlobe – oboje nas nečesa uči.

Trdni predmeti so tako v osnovi samo zelo gosta energija.

Vendar obdržimo fokus na človeku in energiji, človeški vibraciji. Vsak človek se sicer rodi z določeno (osebno) vibracijo. Seveda, pa se tekom življenja le-ta lahko, zaradi različnih okoliščin viša ali celo niža – odvisno, kaj v življenju počnemo. V osnovi pa vibracijo nekega človeka, torej nas, določajo misli, čustva, ki se tvorijo v prepričanja, verovanja in končno tudi v dejanja itn. Z višanjem vibracije se krepi tudi povezanost z Univerzumom in Modrostjo Univerzuma, odpirajo se nam vrata v skrivnosti delovanja Univerzuma.

Zelo poenostavljeno bi lahko rekli, da je strah nizka vibracija, medtem ko je ljubezen visoka vibracija. Strah nas drži na mestu, medtem ko nas ljubezen poganja naprej.

Naša osnovna vibracija, ki jo imamo, sicer določa, kako se bomo (osebnostno in duhovno) premikali v življenju (bomo stali na mestu in živeli na avtopilotu ali se premikali naprej, se bomo premikali težje, lažje …). Nekdo z višjo ali visoko vibracijo se rodi v disfunkcionalno družino, kjer je veliko gostih in nizkih energij (strah, jeza, nemoč, sram, krivda, morda agresija itn.), slej ko prej bo takšen človek začel delati na sebi in prečiščevati nizke vibracije družine.

Na drugi strani, pa bo nekdo, ki se bo rodil v takšno družino s podobno nizko vibracijo, živel isto ali podobno življenje naprej (vzorce čustvovanja, prepričanja bo prenašal naprej, dokler morda v naslednjo generacijo ne bo prišel nekdo z višjo vibracijo in začel “čistiti”).

Že nekaj časa pa se dogaja, da na našem čudovitem planetu Zemlja vibracija raste, kar pomeni, da se prečiščujejo vse nižje energije.

Približno deset let smo to počeli skoraj izključno na individualni ravni, sedaj pa je prišel čas kolektivnega čiščenja vseh starih in okorelih energij, ki se ne premikajo. Čas povezanosti in skupnega dela. Razlog za to je 5D kristalna mreža, ki je v polnosti aktivirana na planetu Zemlja. V naslednjih letih tako lahko pričakujemo še intenzivnejša čiščenja in morda še jasneje viden “boj” med svetlobo in temo. A vibracija bo še naprej rasla.

Z višanjem vibracije se postopno aktivirajo tudi “speči” deli DNK (12. čaker), kajti človek se bo dobesedno nadgradil v naprednejšega duhovnega človeka … Vse to bo prinesel čas naslednjih 10 ali nekaj več let, zato vas spodbujam k intenzivnem “delu na sebi”. Iščite načine za duhovno in osebno rast, ne ostanite na mestu. Če opazite, da se vas lotevajo nižje energije (panika, kaos, strah, nemoč …), ne obstanite v njih, iščite dodatna znanja in informacije – premikajte se in vedite, da vas Zemlja podpira v vaših, v najvišje dobrih namenih.

Ker so na Zemlji kljub vsemu še vedno prisotne tudi energije 3D mreže iluzije, najdete spodaj krajši opis značilnosti energij, ki se pretakajo v mrežah. Pomembno je vedeti, da imamo moč, da v vsakem trenutku, ko zaznamo, kaj takšnega, to tudi spremenimo oz. izstopimo in se odločimo drugače.

Vsako čustvo, misel, situacijo, ki se nahaja v 3. dimenziji, je s primernim energijskim delom mogoče dvigniti v 5. dimenzijo oz. enostavno opisano, zvišati vibracijo. To seveda pomeni olajšanje, napredek …

Dimenzije in kakšna energija se nahaja “v njih”:

Dobro je vedeti, da ima vsaka dimenzija svoje višje in nižje oktave znotraj dimenzije. Tako lahko živite npr. višjo vibracijo 4D. Opis je zato zelo splošen.

3. dimenzija 3D

Tu obstajajo tako imenovane nizke energije, kot so strah, nadzor, dajanje svoje moči drugemu (npr. neki avtoriteti, vladi itd. – edino oni imajo moč, da nekaj spremenijo), tu se nahaja pohlep, jeza, razdori. Išče se korist na račun drugega. Korist je v ospredju, drugi ni pomemben. Tako imenovano trpljenje je domena 3D. V tej dimenziji prevladuje kaos, nemoč, nemir, trpljenje. Ste nekako ujeti in morda mislite, da ni izhoda? Ponujena je ena rešitev in zdi se, da je ta edina možna. Ampak niste ujeti in ne obstaja zgolj ena rešitev! 3D matrica je popolna iluzija, ki je na planetu Zemlja že (pre) dolgo časa. A zdaj je prišel čas, da se zbudimo, vidimo, kdo v resnici smo, in se dokončno poslovimo od 3D.

4. dimenzija 4D

V 4D je že več znanja o življenju, zavest je širša, prisotne je več svetlobe in zavedanja. Domena 4D so odnosi in spoznanje, da je druga oseba samo ogledalo nas samih – naših čustev, misli. S tem znanjem lahko rastemo osebnostno in duhovno. Začnemo se spreminjati. Sebe, svoja čustva, misli. Vemo, da to, kar dajemo, to privlačimo. Tu že lahko začnemo razčiščevati misli in čustva. Počasi prevzemamo življenje v svoje roke, a še nismo povsem tam. Še vedno se počutimo potegnjeni nazaj. Tu lahko čistimo tudi družinsko karmo in tu se začnemo dvigovati nad njo. Ker je drugi ogledalo nas, je ta drugi že pomemben, prisluhnemo mu. Tako imamo v tej dimenziji priložnost razrešiti in očistiti svoja čustva v odnosu z drugim. A energija je še vedno gostejša.

5. dimenzija 5D

Je dimenzija v katero gremo. 5D govori o enotnosti, sodelovanju, vedrini, razumevanju, ljubezni, sočutju … Tu se popolnoma zavedamo, da je vse odsev nas samih, vemo, da smo v vsakem človeku in živem bitju in da vsako dejanje, ki ga naredimo, vpliva na vse, saj smo vsi povezani v enost.

Čutimo utrip Zemlje, sočloveka, živih bitij in živimo, dihamo z njo/njimi. Mi smo eno. Torej se zavestno odločimo, da bomo ljubeči in prijazni ter spoštujemo vsa živa bitja. Tu postanemo gospodarji svojega življenja in ustvarjamo zavestno, z namenom in vedno v najvišje dobro. Naša srca so odprta, povezani smo z dušo. Tu smo svetloba in ljubezen in tu lahko dostopamo tudi do dimenzije, kjer živijo angeli in druga bitja svetlobe. Odvisno, v kateri oktavi 5D smo, a hipno lahko doživimo že tudi 6. in 7. dimenzijo. Smo gospodarji svojega življenja in živimo sinhrono s svojo Dušo. Prebujeni smo in takšni so tudi naši potenciali. Znanje o življenju tukaj na Zemlji je široko in naša modrost iz preteklih življenj prihaja na površje. Smo kanal za skrivnosti univerzuma, prehodili smo tančice iluzij in prišli do same esence – svetlobe, duše.

Mojca Koprivnikar

certificirana angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper Schoolof White Light)

certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper Schoolof White Light)

profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS in Eternal Light Healer®

 

 

 

Košarica