051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Osvobodi notranjega otroka in presezi družinske vzorce (3-tedenski program)

Začetek
13/01/2022
Konec
27/01/2022
Konec
18:00 - 20:00

95,00

Vstopi v svojo izvorno naravo in se osvobodi starih vzorcev ter osvobodi notranjega otroka (in sebe) bremen preteklosti. Delali bomo po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in Podedovana družinska travma po Mark Wolynn.

Status

Podrobnosti o dogodku

Vstopi v svojo izvorno naravo in se osvobodi starih vzorcev ter osvobodi notranjega otroka (in sebe) bremen preteklosti. Delali bomo po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in Podedovana družinska travma po Mark Wolynn.

Ko zares želimo narediti spremembo v življenju in premakniti svoje življenje na višjo raven ter želimo, da je sprememba daljnosežna in prinese pravi notranji mir, se bomo neizbežno srečali s svojim otroštvom, družinskimi vzorci in notranjim otrokom. Do takrat pa bo sprememba le površinska (pripovedujem iz izkušenj ljudi, s katerimi delam in osebne izkušnje). Šele, ko začnemo spreminjati pri koreninah (otroštvo, družinski vzorci – baza), si lahko obetamo vse tisto po čemer v resnici (že dolgo) hrepenimo … Čas je, da presežemo tisto staro, kar ne deluje več in postavimo novo …

Srečamo se z notranjim otrokom in prej ali slej stopimo na pot osvobajanja notranjega otroka in sebe…

Nekaj te “vsebine” iz otroštva je vsekakor spodbudne in nam pomaga v življenju. Pogosto (in tega je žel več) pa prejmemo ogromno prtljage, disfunkcionalnega, ki nam življenje (ali področja življenja) otežuje, omejuje in nikakor ne moremo naprej. To je zato, ker smo preko prednikov prejeli t.i. negativne programe, ki so v osnovi naravnani tako, da nas omejujejo, (samo)sabotirajo itn. Imenujemo jih tudi disfunkcionalni čustveno-mentalni vzorci. To so tudi travme in v osnovi tiste energije, ki nas držijo na mestu in imamo, zaradi njih težave v življenju ali na določnem področju življenja (npr. v odnosih z moškimi ali ženskam, pri denarju itn.). Seveda pa, kot sem že napisala, od prednikov prejmemo tudi spodbudne vsebine…

Zelo poenostavljeni bi lahko rekli, da na tistem področju, kjer imamo več težav in zatikov ter se nam ponavljajo podobne situacije (in tipi ljudi) in se s težavo (ali sploh ne) premaknemo naprej, imamo več negativnih programom oz. takšnih miselno-čustvenih vzorcev, morda travm in strahov, ki nas omejujejo. Ti programi oz. vzorci običajno vsebujejo naboje strahu, nemoči, krivde, jeze, žalosti itn. Zaradi njih lahko doživljamo pomanjkanje upanja, volje ali še kaj težjega.

Ključno je spoznanje, da imamo na tistem področju (največje) lekcije, ki smo se jih prišli učiti v to življenje.  In ne pomenijo konec sveta! Pomenijo pa, da se nam ponuja izjemna priložnost za rast in prav navidez najtežje stvari, prinašajo najlepše, če ne obstanemo in se zaciklamo.

So lekcije, kjer moramo začeti sebe bolj spoznavati in prepoznavati, kaj je v resnici v ozadju.

Kaj nas učijo in kaj nam prinašajo? Da lahko vstopimo v proces transformacije, osvobodimo ujeto energijo in začnemo kreirati tisto, kar si iz srca želimo. So smrekoza do najših najglobljih darov.

Vedite, da se v najtežjih lekcijah skrivajo največji darovi in priložnost za rast in transformacijo.

Dogodek je namenjen vsem, ki se v zapisu prepoznate na kakršenkoli način ali vas je dogodek preprosto poklical. Predvsem pa vsem, ki si želite stopiti na to pot in osvoboditi stare (družinske) vzorce in načine delovanja (opisane zgoraj), ki vas omejujejo, (samo)sabotirajo in, si želite preseči (umiriti) um ter zaživeti tisto, kar resnično ste VI.  Iz srca. V srcu.

Ni pa namenjen za pridobivanje znanj za svoje delavnice ali terapije, kajti delali bomo po avtorskih programih Podedovana družinska travma in Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper.

Vsebina srečanj:

vaje in meditacije za vračanje v srce,
vaje in meditacije za upravljanje uma in mentalno-čustvenih vzorcev,
vaja in meditacija za delo z notranjim otrokom in notranjimi starši,
delo z angeli in povezovanje z božanskim – sporočila angelov itn.

KDAJ?
Prvi del: 13.1.2022 od 18. do 20. ure

Drugi del: 20.1. 2022 od 18. do 20. ure

Tretji del: 27.1. 2022 od 18. do 20. ure

Med srečanji, v kolikor boste hoteli, vam bodo na voljo tudi vaje za delo doma.

KJE? Preko spleta

PRISPEVEK: za early bird prijave do 11.1.2022, je cena 69 eur.

Po tem je cena 95 eur.
Opomba: za early bird prijavo velja vplačani znesek in ne informativna prijava.

PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega obrazca

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Eternal Light Healer (r)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

 

Košarica