051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil
UAU

Mala šola Duhovnih zakonov & svete skrivnosti našega Univerzuma (5D)

Začetek
07/10/2021
Konec
07/10/2021
Konec
18:00 - 19:30
Telefon
051 305 224

23,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

Tokratno srečanje bo namenjeno otvoritvi male šole in spoznavanju Univerzalnih duhovnih zakonov in svetih skrivnosti našega Univerzuma. Pogledali bomo v vsebino vseh duhovnih zakonov in kako nam poznavanje le-teh lahko pomaga pri usklajevanju z energijami 5. dimenzije, kajti duhovni zakoni in 5. dimenzija sta tesno povezani.

Predstavljajte si duhovne zakone, kot predmete v šoli, ki se jih morate naučiti, da bi dobro znali in obvladali zavestno ustvarjanje in usmerjanje svojega Življenja. 

Prvi razred lahko uvrstimo tako Osnovne zakone na Zemlji, predmeti prvega razreda pa so:

 • kot zgoraj, tako spodaj,
 • kot znotraj, tako zunaj,
 • zakon prošnje,
 • zakon privlačnosti,
 • zakon upora,
 • zakon zrcala,
 • zakon projekcije,
 • zakon (ne)navezanost.

Več o ostalih zakonih (razredih) pa spodaj.

Dobro je vedeti, da planet Zemlja in življenje na njej nikakor ne poteka po nekem golem naključju. Življenje tukaj je pod vplivom ravno teh univerzalnih duhovnih zakonov. Ko jih poznamo, naše življenje postane lažje in zopet lahko stojimo v svoji notranji moči in delujemo iz srčike tistega, kar smo. Imamo vse več vedenja, notranjega znanja. Kar naenkrat spoznamo, da imamo v življenju v resnici ogromno izbire – izbiramo, kako se odzivamo, izbiramo, kako bomo razmišljali, v kaj bomo verjeli, izbiramo čustvovanje, izbiramo … S širitvijo zavesti se nam odpirajo nova notranja znanja in vedenja in vstopamo v bolj subtilne ravni, energije in spoznavamo, da smo zares veliko več, kot si v tem trenutku predstavljamo ali menimo, da človek je.

Sama pri duhovnih zakonih izhajam iz znanj Diane Cooper oz. iz znanj Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), kjer sem skozi proces učenja za učiteljico in izvajalko programa programa Transformirajte svoje življenje spoznavala tudi delovanje univerzalnih duhovnih zakonov na Zemlji, njihovo vsebino in jih sama preizkusila v svojem življenju.

Poznani so sicer naslednji:

 • osnovni zakoni življenja na Zemlji (zakon kot zgoraj, tako spodaj, zakon prošnje, zakon privlačnosti, zakon upora, zakon zrcala, zakon projekcije, zakon (ne)navezanosti, zakon kot znotraj, tako zunaj) – poimenujem jih prvi razred,
 • zakoni kreacije (zakon pozornosti, zakon toka, zakon obilja, zakon jasnosti, zakon namere, zakon blaginje, zakon manifestacije, zakon uspeha) – poimenujem jih drugi razred,
 • zakoni višjega zavedanja (zakon ravnovesja in polarnosti, zakon karme, zakon reinkarnacije, zakon odgovornosti, zakon presoje, zakon afirmacij, zakon molitve, zakon meditacije, zakon izziva) – poimenujem jih tretji razred,
 • zakoni višje vibracije (zakoni frekvence, zakon čudežev, zakon zdravljenja, zakon čiščenja, zakon perspektive, zakon hvaležnosti, zakon blagoslova, zakon odredbe, zakon vere, zakon usmiljenja, zakon enosti) – poimenujem jih četrti razred.

O vsem tem bomo govorili na uvodnem dogodku Male šole duhovnih zakonov in svetih skrivnostih našega Univerzuma, ki bo obogaten tudi z meditacijo in praktično vajo.


Sledili pa bodo še 4. deli (razredi) z delavnico in meditacijami, kjer bomo podrobno pogledali vse sklope duhovnih zakonov – kateri so, kako delujejo, zakaj ne delujejo, kje imamo oviran pretok – zelo bomo praktični in se učili, kako vse to udejanjiti v življenju. Točni termini in ostale informacije še sledijo. Dogodki bodo sicer izvedeni v septembru in oktobru, predvidoma preko spleta.


Zgornji dogodek bo potekal preko spleta. Ob prijavi prejmete vsa navodila.

Prispevek zanj je: 23 eur

Več informacij, prijave na zgornjih kontaktih.

Košarica