051/ 305-224

Transpersonalna hipnoterapija (90 minut) osebno srečanje

70,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Transpersonalna hipnoterapija je oblika terapevtskega dela, ki na prijeten in sproščen način odpira pot do razreševanja čustvenih blokad, omejujočih prepričanj ter neprijetnih spominov iz otroštva, s T. Hipnoterapijo se predeluje strahove in travme, ki nam (še danes) povzročajo težave v življenju in odnosih. S pomočjo transpersonalne hipnoterapija lahko izboljšujemo kakovost svojega življenja, odnosov in osebnostno rastemo.
Način dela: s pomočjo pristopov iz transpersonalne hipnoterapije se povežemo s podzavestjo in jo nagovorimo (približamo se jeziku podzavesti, ki je malce drugačen od jezika naše zavesti, iz katere delujemo vsak dan), Šele na ravni podzavesti lahko zares razrešimo omejujoče podzavestne vsebine in tako dosegamo želeno notranje zadovoljstvo, mir, dobro počutje, uspeh, boljše odnose, osebnostno rastemo ter izboljšujemo celostno kakovost svojega življenja. Vse skupaj poteka v varnem, zaupnem in mirnem okolju.

Hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se ohranili vse do danes. Uporabljali so jo tudi številni znani psihologi, psihiatri in psihoterapevti, kot npr. Erikson Milton.

O transpersonalni hipnoterapiji

Gre za edinstven hipnoterapevtski pristop, ki je sicer mednarodno uveljavljen in obstaja med nami že dolgo časa.

Transpesonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije. Sestavljajo jo štiri komponente: psihoanalitična, vedenjska, humanistična in transpersonalna psihologija.
Naslavlja človeka celostno (telo, čustva, um in duhovni aspekt). Beseda transpersonalno nam pove, da gre za pristop, ki pri posamezniku želi preseči osebnost in ga povezati z globljo duhovno esenco. Vodilo transpersonalne hipnoterapije je, da pravzaprav vse človeško trpljenje in neskladje izhajajo iz nepovezanosti in ločenosti od čiste esence znotraj nas. Ponoven stik z njo nas popelje na pot samo-celjenja in osvobajanja.

Poleg klasičnih hipnoterapevtskih pristopov transpersonalna hipnoterapija vključuje še edinstvene pristope za naslavljanje podzavestnih čustvenih vsebin in dela z nepredelanimi čustvi, odnosa s starši in drugih „težavnih“ odnosov, za delo z družinskimi vzorci, notranjim otrokom in notranjimi starši, arhetipi, vključuje tudi shadow work (delo s senco), regresijo v otroštvo in v pretekla življenja in še druge pristope. Katero pot in pristop uberemo je odvisno od same narave težave.

MEDNARODNO UVELJAVLJENA METODA

Je (tudi mednarodno) uspešna in preizkušena metoda dela na sebi, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo in razrešujemo predvsem podzavestne vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (zaradi travme, strahov, pa depresija, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, tudi prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti …).

O neverjetni dobrobiti hipnoterapije priča tudi knjiga February Man, v kateri je Eriskon Milton opisal primer klientke iz prakse, ki je s pomočjo hipnoterapevtskih pristopov popolnoma odpravila večina duševnih težav.

V PRIJETNO SPROŠČENEM STANJU DO PREOBRAZBE PODAZVESTNIH OMEJUJOČIH VSEBIN

Transpersonalna hipnoterapija posameznika pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, ki sta edini točki, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

Transpersonalna hipnoterapija je primerna praktično za težave, ki so takšne narave, da človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

Pomembno: Transpersonalna hipnoterapije NE ZDRAVI. Namenjena je osebni in duhovni rasti ter izboljšanju kakovosti življenja in odnosov.

ZA KOGA?

TRANSPERSONALNA HIPNOERAPIJA JE PRIMERNA:

– za vpogled in razreševanje čustvenih ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe

– za krepitev samozavesti in doseganje zastavljenih ciljev – nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti, nastopi …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa, umiranje in doseganje dobrega počutja

– za osebno in duhovno rast

– in še …

BREZPLAČNI UVODNI POGOVOR

Preden posameznik vstopi v proces transpersonalne hipnoterapije opravimo najprej sproščen (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30 min), kjer se spoznamo in ocenimo naravo težav. Po tem, v skupnem dogovoru sledi vstop v proces. Dogovorimo se o številu hipnoterapij ter pogostosti, trajanju in cenovnem okvirju (možna so plačila na obroke). Brezplačni pogovor poteka preko spleta.
ŠTEVILO HIPNOTERAPIJ

Število hipnoterapij je odvisno od narave in teže težave in vaših želja (težko se opredeli število pred pogovorom). Svetuje pa se za začetek vsaj tri srečanja.

ČAS TRAJANJA IN LOKACIJA

Transpersonalna hipnoterapija traja od 1,5 do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spleta. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

OPOMBA: Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza na tej strani nista uradno priznani terapevtski metodi, zato nista primerni za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami. Nikakor ne nadomeščata uradnega zdravljenja in psihoterapevtske ali psihiatrične obravnave -pri odločitvi za vstop v proces hipnoterapevtske obravnave, ki je opisana na tej strani se posameznik zaveda tega dejstva in sprejema polno odgovornost, da se je za hipnoterapevtsko obravnavo odločil na podlagi razumevanja zgoraj navedenega.

CERTIFIKAT

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze. Certifikate je bil izdam s strani Zveze za Transpersonalno hipnoterapijo in hipnoterapijo. Dodatna izobraževanja: Recovery from abuse, Travma and Limbic system.

PRIJAVA NA UVODNI BREZPLAČNI POGOVOR: info@mojcakoprivnikar.si ali na tel. 051 305 224.

Košarica