051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Povezava s kristalnimi vodniki 5. dimenzije (5D)

Začetek
23/09/2021
Konec
23/09/2021
Konec
19:00 - 20:45
Telefon
051 305 224

23,00

ONLINE DOGODEK

Vabljeni v čaroben objem kristalnih vodnikov pete dimenzije. Čaka nas mistično energijsko popotovanje in povezovanje z bitji svetlobe, ki delujejo v 5. dimenziji.

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

“Božanske sile so nam podarile vmesni čas prehoda do polne realizacije 5D na Zemlji (cca 10 let) in nam ponujajo izjemno priložnost, da v hitrejšem času prečistimo vse česar ne potrebujemo več in tako svojo energijo pripravimo izjemno hitreje, kot je to bilo mogoče še nekaj let nazaj. Nikoli do sedaj še ni bilo takšne priložnosti na Zemlji. Energijski portali so odprti za Zemljo.”

Vabljeni v čaroben objem kristalnih vodnikov pete dimenzije. Čaka nas mistično energijsko popotovanje in povezovanje z bitji svetlobe, ki delujejo v 5. dimenziji.

Ti krasni vodniki nam odpirajo vrata v 5D ter nas usmerjajo s prebliski, kako iz trenutne zavesti in zavedanja širiti svojo zavest in se postopoma usklajevati s 5-dimenzionalno zavestjo.

Na tem mističnem popotovanju se bomo, torej, povezali z vodniki pete dimenzije, ki bodo po tem postali naši/vaši zvesti sopotniki in prišepetovalci za nadaljnje usklajevanje z energijami pete dimenzije.

Ti krasni vodniki nam bodo predali sporočila in prebliske, ki so nam v tem trenutku namenjeni.

Kopali se bomo v tej čisti kristalni energiji.

Vabljene vse duše, ki slišite klic kristalnih vodnikov pete dimenzije.

Vsebina dogodka:

  • povezava s kristalno 5-dimenzionalno mrežo
  • meditacija odpiranje srca z Nadangelom Chamuelom in Charity & 5D
  • meditacija: povezava s kristalnimi vodniki pete dimenzije
  • razno: sporočila, karte …

5.dimenzija, po mojem razumevanju, v osnovi pomeni širitev zavesti. 5D energijska mreža je mreža visoke vibracije, svetlobe. Zato je v 5D le pristnost, resnica. Lahko bi rekli, da je 5D mreža lahkotnih energij, ki so prosojne, skozi njih se vse vidi. Zato v 5D lahko obstaja le tisto, kar je zares resnično, pristno, kar zares JE.

Trajanje dogodka do 2. uri

Prijave se zbirajo do 3.5.2021 do 17. ure preko obrazca zgoraj ali preko e-pošte: lalunaangelacademy@gmail.com/ 051 305 224

Ob prijavi pošljem navodila glede plačila (plačilo se smatra za potrjeno udeležbo).

Cena: 23 eur

Košarica