051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Kdo so novi in stari NADANGELI, ki delajo z nami in kateri POKLIČEJO TEBE?

Začetek
25/11/2021
Konec
25/11/2021
Konec
18:00 - 20:15

23,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Nekateri nadangeli so z nami že zares dolgo časa in so nam, vsaj po imeni, dobro poznani. To so nadangel Mihael, nadangel Gabriel, nadangel Rafael, nadangel Uriel itn. Vsak nadangel je “skrbnik” svojega žarka svetlobe in čakre. Kljub temu, da nam vsak nadangel lahko pomaga pri vseh naših izzivih, pa nam nadangeli lahko prinesejo tudi bolj “specifično” energijo podpore, če tako rečem. Nadangel Mihael nas bo tako energijsko zaščitil in pomagal pri izražanju resnice, nadangel Gabriel bo razjasnil naše misli in osvetlil pot pred nami itn.

Na tokratnem srečanju bomo spoznali najbolj pogoste nadangele, ki so trenutno aktivni na Zemlji in nam pomagajo. Pogledali bomo na katerih žarkih delujejo, kje nam lahko pomagajo in varuhi katere čakre so (čiščenje čakre). Ker pa vibracija na Zemlji hitro raste na Zemljo prihaja tudi vse več novih angelov in nadangelov, ki pomagajo človeštvu pri dvigu zavesti. Pogledali bomo, kako nas lahko podpirajo.

Prav tako boste imeli priložnost začutiti nadangela ali nadangele, ki vas pokličejo in se tesneje povezati z njimi preko energijskega procesa, ga/jih prosili za podporo in pomoč. Spoznali boste, kako se z njimi povezovati vsak dan in še veliko več …

Srčno vabljeni.

KDAJ? 25.11. od 18. do 20:30 ure (PREKO SPLETA)

PRISPEVEK:  23 eur

PRIJAVA: na info@mojcakoprivnikar.si (pošljem nadaljnje informacije) ALI preko spletnega nakupa

Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Košarica