051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil
Obilje

Zavest obilja, poslanstvo in 5. dimenzija

Izvaja
Začetek
12/05/2021
Konec
12/05/2021
Konec
19:00 - 20:30
Telefon
051 305 224

30,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

Življenje na Zemlji nikakor ni naključno. Naša življenja delujejo v skladu z univerzalnimi duhovnimi zakoni, ki veljajo za življenje na Zemlji. Če smo v harmoniji z njimi, življenje teče, če nismo, se zatika ali izkušamo pomanjkanje vseh vrst in nezadovoljstvo. Tokrat bomo govorili o univerzalnih duhovnih zakonih, ki nas peljejo po poti obilja in poslanstva.

Približujemo se (zgodovinskemu) obdobju, ko bo na preizkušnji relacija pomanjkanje – obilje, zato je še toliko bolj pomembno, da se naravnamo na zavest obilja. Obilje in poslanstvo sta sicer tesno povezana.

Sta obilje in uspeh res samo za nekatere, peščico? Ali pa smo samo „pozabili“ na znanje in vedenje, ki ga nosimo v svojem DNK zapisu? Odklenimo, davno globoko zapečateno znanje, ki ga nosimo v svojem DNK in sprostimo energijo …

Z ustrezno naravnanostjo in osvoboditvijo energijskih blokad, je pretok obilja seveda možno odpreti. O tem bomo govorili na srečanju.

Vabljeni v obuditev starodavnega znanja o delovanju naše Mati Zemlje. Na srečanju bomo spoznavali zakone, ki so povezani z obiljem in uspehom.

Govorili bomo torej o svetih skrivnostih našega Univerzuma vezanih na obilje in poslanstvo. Pregledali bomo prepričanja o obilju in poslanstvu, naredili meditacijo ter se povezali tudi z Nadangelom Rafaelom.

Cena udeležbe: 30 eur

Prijave in informacije na: info@mojcakoprivnikar.si/051 305 224 ali na zgornjih kontaktih

Prijave so možne do zapolnitve mest.

Rad-a meditiraš iz udobja svojega doma? TUKAJ preveri že posnete meditacije

Lahko pa se naročiš na enaNAena senasno TUKAJ

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zavest obilja, poslanstvo in 5. dimenzija”
Košarica