051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Aktivacija 12. čaker z angeli in 5. dimenzija

Začetek
24/08/2022
Konec
24/08/2022
Konec
18:00 - 19:30

22,00

Status

Podrobnosti o dogodku

V naslednjem obdobju ima vsak izjemno priložnost za duhovni in osebni razvoj in napredek. Aktivacija 12. čaker je korak pri postopnem usklajevanju s 5-dimenzionalnimi energijami in sidranju le-teh na Zemljo ter aktivacija notranjih potencialov.

Čakre na 5. dimenziji so energijsko drugačne kot na 3. ali 4. dimenziji. Več o tem tudi na samem srečanju.

Ker je bil človek že dolgo časa nazaj ločen od od Božanskih darov v sebi, danes ne ve več, kakšne sposobnosti ima. Človek v resnici nosi izjemne duhovne sposobnosti in darove. Zapisane oz. odtisnjene so v našem DNK (potrebno jih je prebuditi in aktivirati). Čas pred nami prinaša prav to – obuditev le-teh.  Shranjena imamo vsa znanja, sposobnosti, zmožnosti in smo veliko več, kot trenutno mislimo, da človek je lahko. Ovira je pravzaprav identifikacija z egom, ki je v svoji naravi zelo omejen na materialni svet in je usmerjen navzven, išče zunaj, kjer nikoli ne najde. To je sicer značilno za 3D in 4D, kjer prevladuje vezanost na materialno in odnose, kar ga veže in energijsko vleče navzdol. V resnici nikoli ni svoboden.

5D je svoboda, je nenavezanost in šele, ko smo nenavezani in svobodni lahko pridemo v stik s globljimi viri moči. Takšen človek je v duhovnem smislu zelo napreden in duhovno povezan z Zemljo in ljudmi (razvite zunaj-čutne zaznave, telepatija, sposobnost samozdravljenja itn.) – nekaj, kar bo v naslednjih letih postalo neizbežno za bivanje na Zemlji. Angeli in druga bitja svetlobe nam v tej kritični točki razvoja izjemno pomagajo, da bi zopet prebudili vsa ta znanja in se povezali z Božanskim in Zemljo.

To seveda ne pomeni, da bomo z aktivacijo 12. čaker, kar naslednji dan postali svobodni in duhovno napredni. Ničesar se ne da preskočiti v življenju in določeno pot je potrebno prehoditi. Smo v točki čiščenja in, ko se začne proces aktivacija 12. čaker in prehajanje v peto dimenzijo, se najprej sproži proces čiščenja in opuščanja zgoraj opisanega. Ker gre za aktivacijo, gre seveda tudi za aktivacijo “novih” energij (energijskih kod/programov) ali bolje povedano, aktivacijo tistih delčkov v nas, ki so potrebni za uskladitev s 5D.

Aktivacija 12. čaker poteka z angeli in nadangeli.

KDAJ: 24.8. ob 18. uri

KJE: preko spleta

PRISPEVEK: 22 eur

PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega obrazca

Košarica