051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako staro pustiti za seboj in vstopiti v Novo zavest?

Edina stalnica v življenju je sprememba. Nikoli nič ne ostane enako. Če strmimo k temu, da bi stvari ohranjali enake, bo slej ali prej prišlo do težav, kajti življenje podpira napredek, življenje je spreminjanje. In čas pred nami bo neizbežno prinesel spremembe – stara paradigma, v kateri smo živeli dolgo časa se poslavlja, rojeva se nova zavest.

To seveda pomeni, da se bomo morali spremeniti tudi mi, kot posamezniki in pustiti staro za seboj. Nezadovoljstvo, neizpolnjenost, izčrpanost, ponavljajoči se odnosi in situacije, zmeda, odpor … Vse to že sporoča, da je čas za spremembo. Odprite se toku sprememb, ki so pred nami …

Odločite se za srečo.

Odločite se za novo zavest, ki nas lahko popelje v izpolnjenost, do sreče, v neodvisnost in nam prinese neverjeten napredek. Ta se sicer tudi napoveduje za t.i. Vodnarjevo dobro, ki je že potrkala na naša vrata. Ta prinaša tudi velik tehnološki napredek, a največji napredek se bo zgodil, ko bomo spoznali, da se najbolj napredna tehnologija nahaja ZNOTRAJ NAS in ne zunaj. Ta zunaj je namreč popolna iluzija, ki človeka zaustavlja, da bi našel svojo notranjo.

Saj je vse »samo« zavest /energija, mi samo zavest/energija, ki svobodno potuje po življenju. MI SAMI SMO UPRAVLJALCI te zavesti, nihče drug (vse ostalo je iluzija, v katero so nas »le« prepričali). Vendar pa moramo prej transformirati svoje mentalne in čustvene vzorce in prepričanja, ki nas omejujejo in ovirajo, da to v polnosti začutimo in začnemo živeti. Zato vam je na voljo tudi metoda Energijske transformacijske individualne seanse (LINK NA STRAN) iz Laluna Angelske Akademije, s katero lahko prekinete začarane kroge in se dvignete po spirali navzgor.

Našo energijo, in kaj se nam dogaja v življenju, kakšne odnose imamo, določajo naše misli, čustva, občutki, ki so energija. In, torej, ko začnemo spreminjati le-te se nam odpre neskončen potencial za spreminjanje svojega življenja, v željeno smer seveda. Odkrivati začnemo, kdo zares smo, kaj si zares želimo, kakšne odnose, s kom, kakšno je naše poslanstvo in namen, kaj nas pelje z sreči in zadovoljstvu, vemo komu ali kaj reči »da« in komu ali kaj »ne«. Postanemo bolj celoviti, notranje močni in bolj lahkotno sledimo hrepenenjem srca in klicu duše, kar je tudi namen nove dobe in nove zavesti.

Odločite se za novo zavest. Odločite se za srečo. Transformirajte tisto, česar si več ne želite v življenju in vam ne služi več (bodisi obremenjujoča čustva, misli, prepričanja, blokade, odnose …) ter odprite vrata novemu.

Kje vam metoda energijske transformacijske seanse lahko pomaga?

– Pri razreševanju omejujočih in obremenjujočih čustev, misli in prepričanj

– Pri razreševanju odnosov vseh vrst

– Pri negi notranjega otroka in razreševanju družinskih vzorcev

– Pri odkrivanju poslanstva in namena

– Pri dvigovanju vibracije

– Pri doseganju občutkov miru

– Ko želite poglobljeno delati na sebi in se dvigati po spirali navzgor

– Če se želite priklopiti na svojo notranjo duhovno »tehnologijo«

Vabljeni na individualno energijsko transformacijsko seanso (terapijo), ki je sestavljena iz tehnik osebne rasti (vam prilagojene vizualizacije, dihalne vaje, vaje za sproščanje …), angelskega posredovanja in vodenja, eternal light ® healinga ter iz mojih 15-letnih izkušenj pri delu na sebi in raziskovanja življenja. Senasa (terapija) je seveda individualno prilagojena.

Priporoča se vsaj tri obiske, vendar to ni pogoj. V kolikor sami začutite, da bi vam ustrezal zgolj en ali dva obiska, je seveda tako prav!

 

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Eternal Light Healer ®

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Laluna Angelska Akademija

e-pošta: lalunaangelacademy@gmail.com / 051 305 224

*OPOMBA: Enegijska transformativna seasna ne spada pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (ali v Sloveniji uradno priznane oblike pomoči). Gre za alternativno obliko, ki ne nadomešča tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Za obisk svetovanja, oz. seanse vsak posameznik v popolnosti sam prevzema odgovornost.*

Košarica