051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Čira čara … Vaja za trenutke, ko se počutite na tleh, potrebujete več samozavesti …

Pred vami je krasna vaja, za trenutke, ko se počutite na tleh, vaja s katero boste okrepila ljubezen do sebe, izboljšala svojo samozavest, okrepila notranji sijaj in notranjo moč ter se naravnale na leto 2021. In pssst … malce bomo čarali ?

 

Potrebovala boste:

 

– Kristal karneol ali kristal jantar

– Eterično olje sivke ali vrtnice (v redu je tudi katerakoli dišava, ki je vam najljubša)

– Ogledalo

– Mehko belo krpo

 

Vajo je sicer najboljše izvajati v petek, ko je naravna svetloba najintenzivnejša. Če vajo izvajate notri, potem je dobro, da prižgete nekaj svečk (po možnosti v zlati barvi) in jih postavite okoli ogledala (seveda pazite na ogenj!). Vedno pred vajo naredite kratko meditacijo in zaprosite naj se zgodi tisto, kar je v Najvišje dobro.

 

V izparilniku pripravite mešanico z nekaj kapljic eteričnega olja in vode in si ogledalo postavite tako, da se boste jasno videli v njem.

 

Vaja:

 

1. Poglejte se v ogledalo in si najprej povejte » Gledam se in se vidim takšno kot v resnici sem – lepo, samozavestno in ljubeče odločno. Točno takšno mesto bom zavzela v letu 2021.«

 

2. Nato vzemite v roke belo mehko krpo in začnite delati kroge v smeri urinega kazalca (zelo pomembno v smeri urinega kazalca) po ogledalu (kot bi čistile ogledalo s krožnimi gibi oz. delale spiralo) in si z občutkom nekaj časa ponavljajte naslednje besede »Lepa, drzna, pametna, nadarjena. V svet grem resnična in pristna jaz ter postajam vse, kar si iz srca želim.«

 

3. Zdaj se še vedno opazujte v ogledalu in v roke vzemite kristal karneol in ga položite na področje solarnega pleksusa – to je center vaše sončne moči na področju zgornjega dela trebuha, to je tudi center naše karizme. Medtem, ko v rokah ob solarnem pleksusu držite kristal karneol na glas recite » Zdaj vstopam v svojo moč, svojo luč, svetlobo. V svet prinašam svoj sijaj svetlobe in kličem ljubezen, srečo, mir, uspeh, izpolnjenost. Vem, da vse dobro bo.«

 

4. Potem potopite karneol v mešanico eteričnega olja in vode in se z njim najprej dotaknite področje tretjega očesa (med obrvmi) in si recite »vse, kar vidim in prihaja iz srca se bo uresničilo«, potem se dotaknite področje grlene čakre ali grla in si recite »vse, kar iz srca govorim in vem, se bo uresničilo«, na koncu se dotaknite še obeh dlani s kristalom na notranji strani in ju dajte v molitveni položaj in recite »vse, kar si iz srca želim in po čemer hrepenim se bo to leto uresničilo«.

 

Vajo ponovite večkrat in predvsem, ko ste v dvomih, vas je kdo »potisnil« dol, ste nesigurni v sebe, neodločni … Z vajo se boste vedno spomnili svoje notranje moči in moči pozitivne naravnanosti.

 

VIR: www.soulandspiritmagazine.com (prevod in priredba Mojca Koprivnikar)

Košarica