051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ritual: poklon prednikom z angeli

Bliža se prvi november in z njim čas, ko je tančica med vidnim in nevidnim svetom še posebej tanka. V tem času se lahko lažje in hitreje povežemo s svojimi predniki, se jim zahvalimo in poklonimo, morda odpustimo, če je kaj še potrebno odpustiti. V tem času, ko smo kolektivno vstopili v izjemno zahtevne in transformativne čase, pa se naši predniki iz duhovnega sveta še posebej trudijo, da bi nam lahko pomagali pri prebujanju, zato se povežite z njimi in jim prisluhnite. Naši predniki so tlakovali pot pred nami, nam podarili modrost, naše darove in talente, kot seveda tudi življenjske lekcije. Tudi sama v zadnjem času močno občutim bolj intenzivno prisotnost prednikov in sporočila, ki jih prejemam pripovedujejo o tem, da se moramo potruditi za našo Zemljo.

 

Eden izmed načinov, kako vzpostaviti močnejšo povezavo s svojimi predniki, je ustvarjanje oltarja. Pogosto to sicer počnemo popolnoma podzavestno, ko družinske slike postavljamo na kakšno posebno mesto.

 

A oltar in ritual, ki ga boste ustvarili tokrat, ob letošnjem prvem novembru, naj bo še posebno blagoslovljen z vaše strani. To naj bo prostor vašega poklona prednikom, prostor, kjer se boste v miru in tišini poklonili svojo meditacijo in molitev prednikom. V kolikor imate možnost takšen oltar ustvarite na svojem vrtu, v kolikor te možnosti nimate, pa nekje pri sebi doma. Naj bo to v prostoru, kjer boste v tišini lahko preživeli nekaj minut.

 

Kako ustvariti oltar namenjen prednikom?

 

Kot sem napisala zgoraj, najprej poiščite kotiček v prostoru (ali na vrtu), kjer vas nihče ne bo motil. Iz kotička ustvarite oltar, ki naj bo sestavljen iz spominov na prednike: iz slik, pisem, nakita, raznih predmetov, ki vas spominjajo na prednike. Ob te spomine dodajte še nekaj kristalov, ki jih izberete po notranjem občutku, lahko dodate še kakršnekoli predmete, ki predstavljajo poreklo vaših prednikov, simbole – te lahko ustvarite itn. Dodajte še slike ali kipce angelov.

 

Nato energijsko očistite prostor in vse predmete na oltarju. To lahko stroite tako, da v prostor povabite angele in jih prosite, da očistijo ta prostor. Dodatno pa to lahko storite še s kadilom ali z uporabo žajblja. Prostor očistite tudi s pomočjo zvoka iz tibetanske sklede, šamanskega bobna, zvončki (če jih imate), saj ti dvigujejo vibracijo. Prostor pa lahko očistite tudi z vijoličnim plamenom (to storite tako, da greste s kadilom po prostoru in ponavljate naslednje besede “jaz sem srbrno-zlati vijolični plamen, jaz sem plamen usmiljenja, jaz sem plamen veselja, jaz sem plamen transmutacije, jaz sem St. Germain, jaz sem Nadangel Zadkilel – ponovite najmanj 3krat).

 

Če boste oltar obdržali celo leto, pa imejte v mislih, da ga je treba energijsko očistiti vsaj enkrat na leto, bodisi na dan, ki je za vas pomemben, ali na prvega novembra vsako leto. Na oltar na koncu lahko položite še sveže cvetje in prižgete svečko.

 

Poklon prednikom z angeli

 

Ko ste na oltarju prižgali svečko, vstopite v meditacijo in povabite najprej angele (lahko tudi specifičnega angela ali nadangela), da s svetlobo blagoslovi linije vaših prednikov in vas. Vizualizirajte si to. Če začutite Nadangela Mihaela, ga povabite in prosite, da linije prednikov objame s svojo kraljevsko modro energijo in si predstavljajte, kako energija teče po linijah.

Nato se v meditaciji zahvalite svojim prednikom za vso tlakovano pot pred vami, za vse modrosti, za vse življenjske lekcije, za vse darove in talente, ki so vam jih predali. Lahko na prednike naslovite tudi vprašanje – npr. kako lahko aktivirate svoj talent ali dar v tem življenju ali pa, kakšno sporočilo vam želijo predati v tem trenutku itn. Meditacijo in molitev lahko na koncu okrepite še z mantro »om«. Bodite v hvaležnosti nekaj minut …

Na koncu same meditacije, se zahvalite še Materi Zemlji in vsem prednikom tega sveta (če čutite povezavo z npr. domorodnimi ljudstvi iz danšnje Severne ali Južne Amerike, Avstralije … se v mislih zahvalite še posebno njim …).

 

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Eternal Light Healer ®

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Angelske delavnice, individualne seanse, energijska transformacijska metoda

Laluna Angelska Akademija

e-pošta: lalunaangelacademy@gmail.com / 051 305 224

Košarica