Zadnje

051/ 305-224

Ta dogodek je minil
Odnosi

Delavnica: Transformacija odnosa – kaj odnosi govorijo o meni

Začetek
25/09/2021 10:00
Konec
25/09/2021 13:00
Telefon
051 305 224

70,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

Na delavnici Kaj odnosi govorijo o meni? Transformacija odnosov bomo delali po programu osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light). Pod drobnogled bomo vzeli odnose ali bolje rečeno – odnos, ki je za vas težaven in kjer želite spremembo, kajti ravno odnosi so odlična priložnost za osebno in duhovno rast.

Na delavnici bomo pogledali, kaj nam sporočajo naši odnosi, še posebno tisti, ki jih zaznavamo kot „težke“, zapletene, morda konfliktne, ki vas omejujejo, vam morda pijejo energijo, kot radi rečemo ali so kakorkoli naporni. Bodisi, da gre za partnerski, družinski, poslovni, prijateljski ali katerikoli drug odnos, ki vam predstavlja izziv ali težavo. Še posebno pa se bomo osredotočili na tiste odnose oz. situacije, ki se vam ponavljajo.

V drugem delu delavnice pa se bomo posvetili tistemu, kar si pravzaprav želite, da bi bilo in z vajami ter meditacijami usmerili svojo energijo v tisto, kar si želimo.

Podali se bomo na raziskovanje sebe, svojih potencialov in notranjih darov.

Vsebina delavnice:
– meditacije, vizualizacije in vaje po programu Transformirajte svoje življenje, konkretno za transformacijo odnosa
– kateri Univerzalni duhovni zakoni delujejo v naših odnosih in kako?
– energijski vpogled v situacijo/odnos
– karma ali ne-karma v odnosih
– lekcije, ki sem se jih prišla/prišel naučiti v odnosih in kako jih preseči

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Delavnica: Transformacija odnosa – kaj odnosi govorijo o meni”