051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Terapevtske urice z notranjim otrokom

Začetek
18/01/2024
Konec
06/02/2024
Konec
18:00 - 19:30

10,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Čas je, da zacelimo ranjene dele našega notranjega otroka.

Ko pozabimo na notranjega otroka, se oddaljimo tudi od sebe. Posledica je dominanten razum (smo preveč v glavi), veselje in iskra življenja, pa se umakneta. Notranji otrok je sicer povezan tudi z našo lastno vrednostjo.

Kako nam torej lahko pomaga delo z notranjim otrokom in kako zopet stopiti v stik z njim?

V vsakemu izmed nas biva notranji otrok (naša energija iz obdobja zgodnjega otroštva in prvih nekaj let) in se še vedno izraža danes v našem odraslem telesu. Slišimo ga v našem veselju, žal pa se najbolj pogosto in intenzivno oglaša skozi naše neizpolnjene čustvene potrebe, potlačenih čustvih, v naši osamljenosti, žalosti, nemoči, hrepenenjih, da bi nas nekdo končno zares razumel, sprejel in nam ljubeče pokazal, da smo vredni, da smo dovolj dobri, da smo lahko to, kar smo in nas nihče ne bo kritiziral, obsojal.

Kako lahko prepoznamo, da smo izgubili stik z notranjim otrokom?

Veliko smo „v glavi“ (razum je dominanten), lahko zanikamo čustva, občutenja, ne čutimo pravega veselja, iskre, tudi depresija, tesnoba. Značilno je tudi globoko hrepenenje po nekom, ki nas bi imel zares rad. Kronična osamljenost je prav tako znak, da smo pozabili na notranjega otroka. Lahko je prisoten občutek, da ne zmoremo, da nimamo dovolj moči. Značilna je tudi vloga žrtve.

A vendar je vse to dobra novica, kajti notranjega otroka lahko zacelimo in mu povrnemo veselje. Ko imamo zavedanje in znanje o vsem tem smo nekaj malega dela že opravili. Prvi, sicer majhen korak, je že narejen – zavedanje in želja po spremembi. Če prebirate ta zapis, verjamem, da imate v sebi željo po spremembi, a morda čisto ne veste, kako.

Notranjega otroka lahko zacelimo in mu povrnemo veselje – sebi povrnemo veselje in iskro življenja. Predvsem pa vse bolj zopet stopamo v stik s seboj – svojo čisto esenco – tistim, kar zares smo.

In prav to vse bomo počeli na Terapevtskih uricah z notranjim otrokom.

En mesec, enkrat/teden se bomo srečevali preko spleta in se povezovali z notranjim otrokom ter ga objemali s toplino in ljubeznijo. Izvajali bomo različne meditacije, terapevtske procese z notranjim otrokom, vaje itn.

Srečanja bodo potekala do max. 1,5 ure, vsak četrtek zvečer.

TERMINI SREČANJ ZA PRVI SKLOP:

Četrtek 18.1. ob 18:00

Četrtek 25.1. ob 18:00

Četrtek 1.2. ob 18:00

Torek 6.2. ob 18:00

LOKACIJA: preko spleta

Skupina je omejena na max 8 ljudi.

PRISPEVEK:

10 EUR/ srečanje – potrebno je plačilo vseh štirih srečanj skupaj.

Z vplačilom 40 eur (vseh štirih srečanj skupaj) je vaše mesto v skupini rezervirano.

OPOMBA: Vplačan znesek se NE VRAČA (vračilo se sorazmerno lahko izvede le po izrednem dogovoru v primeru potrjene višje sile – npr. bolezen, ali hujša višja sila. V ostalih situacijah pa za odsotnost vsak prevzame odgovornost sam).

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana hipnoterapevtka

Transpersonalna hipnoterapija

Somatska hipnoterapija

www.mojcakoprivnikar.si

VIR slike: Pixabay.com

Košarica