Zadnje

051/ 305-224

Angeli

Meditacija: poveži se z angeli in ohrani visoko vibracijo

Začetek
02/09/2021 19:00
Konec
02/09/2021 20:30
Telefon
051 305 224

25,00

ONLINE DOGODEK

Zdaj, bolj kot kadarkoli prej, potrebujemo veliko sproščanja, prisotnosti v sedanjem trenutku in ohranjanja visoke vibracije. In kaj je lahko lepšega, kot se sproščati v „družbi“ angelov?

Kategoriji: ,

Status

Podrobnosti o dogodku

Zdaj, bolj kot kadarkoli prej, potrebujemo veliko sproščanja, prisotnosti v sedanjem trenutku in ohranjanja visoke vibracije. In kaj je lahko lepšega, kot se sproščati v „družbi“ angelov?

Angeli so bitja z izredno visoko vibracijo in ravno, zaradi visoke vibracije jih človek ne vidi. Vsem je skupno to, da se nam angeli „oglašajo“ preko odprtega srca in duše in to je tudi most, ki povezuje človeka z angeli. Senzitivni ljudje lahko hitro začutijo njihovo prisotnost, nekateri jih „vidijo“ preko tretjega očesa, nekateri čutijo, celo vonjajo, a načinov, kako se „srečamo“ z angeli je toliko, kot je ljudi.

Tokratni večer bo namenjen lahkotnosti, sproščanju in visoki vibraciji, in sicer v „družbi“ angelov. V lahkotnih energijah se bomo tako sproščali in se povezovali z angeli in nadangeli, ki nas pokličejo.

VSEBINA SREČANJA:
– meditacija za zmanjševanje stresa in napetosti
– pogovor o angelih in povezovanje z angeli
– sprostitvena angelska meditacija za ohranjanje visoke vibracije

Dogodek bo potekal preko spleta (vse dodatne informacije prejmete po potrditvi prijave s plačilom).

Dodatne informacije

Čas trajanja

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Meditacija: poveži se z angeli in ohrani visoko vibracijo”