051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Od družinske karme do SUVERENOSTI&POSLANSTVA (+DARILO)

Začetek
10/05/2022
Konec
24/05/2022
Konec
18:30 - 20:30

100,00

PROGRAM: Od družinske karme do SVOJE SUVERENOSTI&POSLANSTVA

Status

Podrobnosti o dogodku

Program skozi katerega bomo potovali, je energijsko skladen s trenutno kolektivno zavestjo. Želimo ali ne, zdi se, da smo vsi kar nekako primorani luščiti stare plasti in odpirati vrata novemu. A kaj je tisto novo?

Lušči se več tisoč-letna karma na Zemlji in, ko se bodo zobniki karme poravnali, bomo zares lahko rodili nov (lepši) svet. Energijsko bomo dovolj prečiščeni, da bomo svojo zavest in telo lahko dvignili v peto dimenzijo, prvo božansko dimenzijo. In ravno v točki, ko to pišem, skozi moje telo steče elektrika in, kot radi rečemo “vse kocine so pokonci” 🙂

Da. Takšen je čas, v katerem smo. Zapuščamo več-letno vladavino Uma in kopico starih načinov delovanja in se spuščamo nekaj centimetrov nižje, v Srce. V točko božanske kreacije. V našem srcu, srčni čakri so namreč skriti vsi naši zakladi in darovi. Tu je sedež čiste brezpogojne ljubezni. Je pot do naše duše in tu, v srcu, lahko zares začutimo in spoznamo kdo smo. Skozi um na takšen način zagotovo ne moremo.

A da bi zares lahko odprli srce in VIDELI, razprli svoje roke ljubezni in vsem darovom … je potrebno spustiti in odpustiti še kakšno staro plast. Umakniti kakšen zid, ki smo ga postavili že davno nazaj, da smo se zavarovali in/ali preživeli, spustiti kakšno zamero, razočaranje, morda jezo, strah, krivdo … Tako, plast za plastjo, prihajamo vse bolj v stik s seboj …

KDO ZARES SMO?

Potem pogledamo svoje temelje in lekcije, ki smo jih dobili v tem življenju. Učenje. Rast. Duša. Pripotujemo do družinske karme, družine, v katero smo se rodili ter lekcije, ki prihajajo iz “družinskega gnezdeca”. Karma. Predniki. Ko se z zanimanjem, s srcem in umom začnemo odpirati lekcijam, ki prihajajo iz družinske karme in od prednikov, smo počasi že na dobri poti, da se nam začnejo dogajati spremembe … Presegati začnemo …To pa se ne more zgoditi dokler obsojamo in krivimo druge ali stvari želimo potisniti pod preprogo, spreminjati druge, namesto sebe  …

NAŠA SUVERNENOST SE ZAČNE, KO ISKRENO POGLEDAMO SVOJE LEKCIJE …

… in za njih prevzamemo odgovornost. S tem se nam osvobodi večja količina energije in se rodi moč za spremembo. Ko se rodi moč za spremembo, spoznamo, da smo mi kreator svojega življenja. Lahko, torej, naredimo drugače. Ko spuščamo in dopuščamo … se razkrivati začnejo dušni darovi… sestavlja se, počasi ali hitro, naše poslanstvo … Od tu naprej..

Potujemo od družinske karme do svoje suverenosti in poslanstva

TEME, KI JIH BOMO POGLEDALI?

  • družina, družinska karma in predniki
  • prepoznavanje starih vzorcev in načinov delovanja ter vzpostavljanje novih
  • karmični dolg
  • Po karmičnem dolgu sledi: aktivacija 5D kristalne mreže in 12. čaker
  • angeli in nadangeli

KAJ BOMO DELALI? Srečanja bodo sestavljena iz krajših predavanj, pogovorov in predvsem energijskih procesov (meditacije in energijske procese ter vaje vezane na družinske dinamike in prednike ter spuščanje starih vzorcev) po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in Podedovana družinska travma po Mark Wolynn.

Izvedli bomo tudi daljšo (intenzivnejšo) meditacijo prošnja in spuščanje karme ter aktivirali dvanajst pet-dimenzionalnih čaker. 

Čarobne paličice žal nimam, verjamem pa, da bo ta program del sestavljanke, ki ga boste dodali na vaši (življenjski) poti in vam bom pomagal ozavestiti vsebine, ki vas omejujejo ter predal orodja za preseganje le-teh…

Srečali se bomo:

10.5.  2022 ob 18:30 uri do 20:30 ure

17.5. 2022 od 18:30 uri do 20:30 ure

24.5. 2022 ob 18:30 uri do 20:30 ure

VSA SREČANJA SE BODO predvidoma ODVIJALA PREKO SPLETA.

Število mest je omejeno na maksimalno 6 udeležencev.

Redna cena je 100 eur

EARLY BIRD CENA: 79 eur za vsa srečanja ob plačilu do 6.5.2022. Po tem je redna cena.

+DARILO = individualno svetovanje, v času trajanja ene ure, po zaključku programa. Namen darila je, da bolj natančno pogledamo izziv, s katerim se spoprijemate.

PRIJAVE IN VEČ INFO NA:  info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega obrazca zgoraj

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Eternal Light Healer (r)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

 

 

 

Košarica