051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

MEDITACIJA: mir in uglasitev z vibracijo srca

Začetek
12/04/2022
Konec
12/04/2022
Konec
18:30 - 19:30

20,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Obdobje skozi katerega gremo ni lahko skoraj za nikogar. Predvsem na vse dogajanje okoli nas hitro lahko spravi v stres, nemir, negotovost. Hitro se lahko znajdemo izven centra svoje notranje moči, ki pa je vedno v sedanjem trenutku. Naša pozornost in energija se hitro lahko ujameta na stvareh, ki nam pravzaprav jemljejo našo dragoceno energijo in našo pozornost usmerjajo stran od nas samih in navzven, namesto navznoter, kjer se skrivajo vsi naši dragoceni zakladi – predvsem v našem jedru moči (popku, trebuhu) in srcu (srčni čakri).

Ko delujemo iz srca, smo mirni, stabilni, zaupamo. Smo v svoji notranji moči in zunanje energije se nas ne dotaknejo do tolikšne mere, da bi vplivale na nas.

Ključna v teh časih je, torej, globoka sprostitev, sledi jih umiritev in od tu se lahko začnemo usklajevati na vibracijo srca – ljubezen in svetlobo – to kar zares smo.

Da se zavestno vrnemo v sedanji trenutek moči, spustimo, kar ni naše, se umirimo in vrnemo v svoj izvorni center moči – v srce, sem pripravila izjemen meditativen večer, kjer se bomo sprostili, globoko umirili in potovali v srce.

Napolnili se bomo z energijo in jo usmerili k sebi…

Vabljeni iz srca.

MEDITACIJA BO – KDAJ? 12.4., ob 18:30 do cca 19:30 ali 20:00

KJE? Preko spleta

PRISPEVEK: 20 eur

PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega nakupa zgoraj

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

OSTALA IZOBRAŽEVANJA: Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS, Izvajalka progrma goStrenghts za otroke, Travma in limbični sistem (National Institut for the Clinical Appllication of Behavioral Medicine) …

 

Košarica