051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Osvobajanje notranjega otroka – zakaj je ključno za spremembo?

Zakaj je osvobajanje notranjega otroka pomembno? Zakaj je pomembno, da se lotimo svojih korenin, otroštva in družinskih vzorcev? No, najprej, ker smo vstopili v čas, ki od nas zahteva spremembe. In to ne majhne spremembe, temveč mirno lahko rečemo, velike, korenite, spremembe.

Ko želimo v svojem življenju narediti korenito spremembo in se prestaviti na višjo raven, se je potrebno lotiti svojih korenin, otroštva in družinskih vzorcev ter načinov delovanja. Brez tega bodo naše spremembe površinske. Lahko ponavljamo pozitivne afirmacije in misli, a če nismo predelali ključna prepričanja in vzorce iz otroštva, ki nas omejujejo, bodo pozitivne afirmacije delovale le kratkotrajno ali sploh ne bodo. To je tako, kot da bi želeli v svoj dom, ki je prenatrpan s staro šaro, ki je neuporabna in se, zaradi nje po prostoru težko premikate, morda se celo spotaknete in padete, prinesti nove stvari, ki jih boste uporabljali. Prostora pa v resnici ni. Najprej je potrebno očistiti staro šaro in narediti prostor, šele potem lahko prinesete nove stvari v prostor.

Primer: npr. da imate težave na področju financ. Želite zaslužiti vsaj toliko denarja, da boste solidno živeli. Pa vam nikakor ne uspe. Denar, kar izpuhti ali dobivate slabo plačana dela. Lahko sicer ponavljate afirmacije, da imate veliko denarja, da denar priteka v vaše življenje…Pa vendar. Če imate v podzavesti prepričanje, da si ne zaslužite, da je potrebno garati, da je denar umazan itn. Potem se te afirmacije ne bodo usedle globlje v vas. In globlje se morajo, če želite, da bodo delovale. Kajti resnična sprememba vedno prihaja iz globin.

Primer: npr. da želite ljubeč in spoštujoč odnos. V glavi imate natančno sliko, kako ta odnos izgleda, kakšen mora biti partner. Ljubeč, vas spoštovati, imeti rad itn. Zavestno točno veste. Dogaja se drugače. Vse prej, kot to. Zakaj? Ker imate globlje v sebi neko negativno prepričanje o nasprotnem spolu ali odnosu.

Ko si nekaj želimo in se to ne zgodi, je zaradi prepričanj, vzorcev globlje v nas. Imamo željo, a ta želja trči ob zdi – prepričanje, vzorec …

Osvoboditev …

Ko začnemo osvobajati notranjega otroka in se lotimo družinskih vzorcev … Ko začnemo (od)puščati, začnemo sprejemati … Rodi se ljubezen (do sebe) … Od tukaj si skozi proces preobraze postopoma dovolimo, da k nam pride tisto, po čemer hrepenimo. In sedaj lahko pride, ker smo se lotili korenin in tam začeli spreminjati … Vse lažje postavljamo meje, tistim, ki jih želijo pohodit… vse bolj se zavedamo, da si ZASLUŽIMO VEČ IN LEPŠE … Začnemo ustvarjati z močjo srca…

TRI-tedenski program OSVOBODI NOTRANJEGA OTROKA&PRESEZI VZORCE

Kdo sem brez strahu? Kdo sem v svoji polni moči? Kaj lahko ustvarim z močjo srca?

Prave spremembe se zgodijo, ko se lotimo korenin – baze – otroštva in se nato, očiščeni, zbližujemo s srčnimi hrepenenji…

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Eternal Light Healer (r)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega obrazca

Košarica