051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kdo je gospodar vašega življenja? Srce ali um oz. ego? Prepoznajte razliko

Kakšna je razlika med delovanjem iz srca in delovanjem iz uma? Velika.

To je, kot bi govorili o toplem in hladnem. Srce in um bi idealno morala biti pravzaprav dobra prijatelja, ki sodelujeta in se medsebojno podpirata. Poanta pa je, da v prijateljskem vzdušju um sledi srcu.

Um je kot nekakšen računalnik, poln misli in kot zbirka miselnih vzorcev

Tej miselni vzorci pa so pri nas običajno tvorjeni iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti in um jih stalno ponavlja in vrti (običajno kaotično in brez pravega fokusa). Te misli se pogosto povežejo še s čustvi in ravno zato je tako težko prekiniti nekatere miselne in vedenjske vzorce ter sprejeti nove, ker, ko so povezane s čustvi, je naboj še močnejši in to je tudi razlog, da samo pozitivne afirmacije same po sebi nikoli ne bodo pomagale, dokler se zraven ne priključijo še čustva oz. nov način doživljanja tistega, kar pač želimo spremeniti. Pri tem vam zelo učinkovito lahko pomaga program osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje iz Šole Diana Cooper (Diana Cooper School of White Light), kjer se na celosten način lotimo spreminjanja miselnih vzorcev in hkrati postavljanja novega načina.

Ker je um tako zelo dovzeten in tudi vztrajen se ga lahko programira za določen namen (od tu izraz programiranje uma). To seveda zelo dobro izkoriščajo tudi v propagandne namene. A čas je, da vajeti prevzame srce in da mu um sledi in ga podpira s spodbujajočimi miselnimi procesi. Od tu naprej namreč govorimo o zavestnem ustvarjanju in pri tem nam lahko pomaga prav program Transformirajte svoje življenje (pri prepoznavi in naprej pri zavestnem ustvarjanju).

Kratka pot, iz uma v srce, nas loči do popolnoma drugačne zgodbe

Ko delujemo iz srca in, ko um oz. ego sledita srcu, si lahko obetamo čarobnih stvari

Ko delujemo iz srca ustvarjamo iz popolnoma druge energijske vibracije. O tem veliko govorijo tudi različni znanstveniki, ki preučujejo energijsko polje, ki se ustvari, ko energijo pošiljamo v svet iz področja srca. Takrat ustvarjamo iz srčike tistega, kar zares smo v samem bistvu – čista ljubezen. Povezani smo s celoto. Brezpogojno ljubimo. Postajajmo sočutni. Čutimo enost z vsem in vsakim. Prepoznamo drugega v sebi in sebe v drugih – razumemo globlji pomen in postajamo vedno globlje povezani z Življenjem. Iz srca se rojeva modrost. Zaupamo življenju, odprti smo … dajemo brezpogojno, zaradi tega se tok dajanja in sprejemanja ureja samo po sebi – je v ravnovesju. Tukaj se nam začnejo razkrivati globlje in svete skrivnosti življenja. V srcu, kjer smo povezani z Božanskim. Ko smo tako povezani z Življenjem in Božanskim se nam počasi začnejo odpirati tudi t.i. zunaj-čutne zaznave. A proces odpiranja srce gre najprej skozi čiščenje srčne čakre oz. Srčnega centra. Najprej moramo spustiti in odpustiti iz srca zamere, razočaranja, žalost, potem sledi čarobnost odpiranja in predajanja… Pri čiščenju in odpiranju, vas lahko podpre Nadangel Chamuel.

Spodaj zato prilagam 10-minutno meditacijo za vrnitev v srce. A vedite da je to hipno pomagalo. Za spremembe v smer, v katero si želite, je običajno potrebno več.

Kot bi se spreminjali v popolnoma novega človeka, ki brezpogojno ljubi, daje in sprejema. Le v srcu lahko začutimo našo neločljivo povezanost z Zemljo in vsem živim pa tudi neživim. V srcu ni prav ali narobe, v srcu je resnic toliko, kot je ljudi. V srcu se rojeva novo življenje, nove kreacije … čarobnost. Z vso Ljubeznijo, ki jo nosi srce lahko premikamo gore. Ko se nam odpre vrelec srčne energije in ljubezni spoznamo, da je vsa moč od vedno bila v nas …

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli na angelski tretma ali v program Transformirajte svoje življenje.

VODENA MEDITACIJA: vrnitev v srce

Košarica