051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil

Delavnica in meditacija: Nova zavest v praksi

Začetek
28/08/2021
Konec
28/08/2021
Konec
9:30 - 13:00
Telefon
051 305 224

38,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

Praktična 3,5 – urna delavnica z meditacijami.

Prav verjetno ste že opazili, da sta razlika in razkorak med starimi in novimi energijami v družbi vse večja. Značilnost časa pred nami je, da mnogo stvari ne deluje več na isti (star) način. Lastnost, ki nekako ostaja skupna starim in novim energijam, je hitra manifestacija. V praksi to pomeni, če delujete iz nižjih energij (strahu, nemoči, krivde, jeze, zamere itn.), se bodo le-te še okrepile in povsem enako velja, če delujete in ustvarjate iz višjih energij (iz ljubezni, miru, zaupanja, notranje moči, odpuščanja …) – le rezultat bo povsem drugačen.

Namen je, da se naučimo nižje energije preobraziti v višje.

Pri tem je dobro vedeti, da nižje energije ne moremo kar izbrisati in biti 24 ur/dan le pozitivni in srečni. To v praksi pomeni, da se jih naučimo prepoznati in nato preobraziti – to nam prinese želeno osvoboditev, sprostitev, ravnovesje in končno prehod na višjo zavest.

Po mojem razumevanju delovanja energij in Univerzuma na višjo frekvenco lahko preidemo, ko spustimo določeno količino nižje energije iz energijskega polja. Koliko je najverjetneje odvisno od vsakega posameznika, kakšna je njegova pot, poslanstvo, dogovor duše …

To v praksi pomeni, da se osvobodimo čustveno-miselnih vzorcev, blokad, prepričanj, ki nas blokirajo. Čustvena energija je namreč naša kreativna energija iz katere ustvarjamo. Da bi ustvarjali iz višji energij, je potrebno, torej, spusiti nižje …

KAJ NAM PRINAŠAJO NOVE ENERGIJE?

Nove energije nam v osnovi prinašajo širjene zavesti, globlje zavedanje sebe, življenja in Univerzuma ter zavestno „mojstrstvo“ svoje energije. Kar v praksi pomeni, da pripeljemo moč nazaj k sebi in delujemo iz srca ter spoznamo svoje edinstvene darove in talente.

Eden izmed naših spečih znanj so tudi Duhovni Univerzalni zakoni, ki veljajo za življenje na Zemlji. Poznavanje in delovanje v skladu z njimi je bistvo 5. dimenzije.

Zato sem pripravila (pričujočo) prvo delavnico z meditacijami in praktičnimi vajami, kjer bomo v teoriji in praksi spuščali stare energije ter se naravnavali na nove. Pogledali bomo tudi Duhovne Univerzalne zakone.

Preko posebnega „vprašalnika“ iz programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper bomo raziskali, kateri vzorci in programi (v podzavesti) nas ovirajo in naš pretok energij in seveda pogledali, kako jih osvobodimo. Delali bomo s posebnimi vajami, vizualizacijami in meditacijami iz programa. Podprli nas bodo tudi angeli in nadangeli, samorogi.

VSEBINA DOGODKA: pri vsebini delavnice izhajam iz svojih izkušenj, znanj Diane Cooper in programa za osebno in duhovno rast Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL) ter znanj iz programa Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma bx Mark Wolynn)

Delavnica bo potekala preko spleta/ udobja vašega doma.

Ob prijavi prejmete vse nadaljnje informacije.

KDAJ? V soboto, 21. avgusta 2021, od 9:30 do 13:00

CENA: 38 eur

Vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (DCSWL)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL)

Izvajalka Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Izvajalka GoStrenghts programa za otroke

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Energijski terapevt in Eternal Light Healer (r)

 

Košarica