051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Status

Podrobnosti o dogodku

Hipnotična regresija je edinstvena izkušnja raziskovanja globljih ravni vaše podzavesti in nezavednega, ter predvsem preteklih življenj. S hipnotično regresijo boste vstopili v globoko sproščeno stanje. V tem stanju se boste počutili prijetno in globoko umirjeno. Poudarim naj, da je to stanje človeški psihi najbolj naravno. V hipnotični regresiji, ki jo izvajam, sicer lahko potujete skozi več ravni globoke sprostitve. Vaša podzavest in višji jaz vas pripeljeta do tiste ravni, ki je za proces, v katerega vstopate, za vas najbolj idealna (torej, ni mogoče, da greste preveč globoko. Prav tako ni mogoče, da bi “nekje ostali”, kar je pogosto skrb klientov, ki se prvič odločajo za hipnozo).

Bistvo hipnotične regresije je, da z njo lahko “potujete” v dogodke, ki so se zgodili v preteklosti – z namenom, da sprostite negativno energijo in blokade, ki vas (iz tega dogodka) ovirajo še danes.

Hipnotična regresija in pretekla življenja

S hipnotično regresijo najbolj pogosto raziskujemo predvsem pretekla življenja. Za regresijo v preteklo življenje se običajno odločimo, ko smo izčrpali že vse druge oblike dela na sebi in niso prinesli želenih rezultatov. Sama vedno svetujem, naj bo regresija v preteklo življenje ena izmed zadnjih možnosti. Veliko vzrokov za težave je možno razrešiti že samo s predelovanjem otroštva in/ali terapevtskim delom, v katerega vključimo tudi prednike (po potrebi).

Potek hipnotične regresije: najprej pogledamo in ocenimo vse druge možne vzroke za težave, ki izhajajo iz tega življenja. Po tem raziskujemo naprej in osvobajamo ujeto energijo z regresijo v pretekla življenja. Sama regresija je sproščen in prijeten proces, v katerem dosežete stanje globoke umirjenosti. Med procesom se sicer običajno vsega zavedate. S terapevtom tudi ves čas komunicirate, saj vas usmerja skozi proces s postavljanjem vprašanj in vam drži ljubeč in varne prostor, da lahko nabrano in napeto energijo (blokade) varno sprostite in predelate. Regresija se vedno zaključi s pozitivno noto. Proces lahko kadarkoli prekinete, če tako želite.

Z regresijo v pretekla življenja lahko razrešimo:

  • konfliktne in napete odnose,
  • intenzivna ponavljajoča se čustva, ki jih doživljamo (npr. globoki nepojasnjeni strahovi),
  • ponavljajoče se negativne situacije (npr. nesrečne ljubezni, ponavljajoči se neuspehi itn.),
  • pogledamo svoj dušni načrt in dušne pogodbe,
  • spoznamo, kaj je naše poslanstvo in kakšni so naši darovi,
  • se povežemo z duhovnimi vodniki, svojim angelom varuhom itn.,
  • razno.

Za koga?

Hipnotična regresija je primerna za vsakega zdravega človeka. Previdnost je potrebna v primeru zdravstvenih težav (prej se nujno posvetujte s svojim zdravnikom). Ni pa primerna za osebe z duševnimi težavami, duševnimi oz. osebnostnimi motnjami. V kolikor imate diagnosticirano duševno motnjo, ali sumite, da bi jo lahko imeli, se regresija odsvetuje.

Kje poteka?

Svetuje se obisk v živo. Regresija se izvaja v Ljubljani. Možno je tudi online, na izrecno željo (npr. zaradi oddaljenosti).

Traja 2,5  ure. Termini so po dogovoru.

Hipnotično regresijo izvajam po protokolu Transpersonalne hipnoterapije. Več o njej TUKAJ.

CERTIFIKAT

Certifikat hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno Hipnoterapijo in Zvezi za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo, iz Združenih držav Amerike, z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze. Certifikate je bil izdan s strani Zveze za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo (The Association for Transpersonal Psychology & Hypnotherapy ® ). Moja mentorica in supervizorka je dr. Anne Salisbury, ki je ustanoviteljica omenjene zveze in inštituta ter so-avtorica metode Transpersonalne hipnoterapije.

VEČ INFORMACIJ: info@mojcakoprivnikar.si ali na tel. 051 305 224.

 

 

 

 

Košarica