051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

obilje

Obilje, 5D in Nadangel Rafael

Tokrat vas nagovarja nadangel Rafael. Prihaja s sporočilom, da je obilje naša rojstna pravica in je zapisana v vašem DNK. Poznamo to resnico. Poznamo obilje in blagostanje. Poznamo čudovit občutek, ko si med seboj pomagamo. Dajemo in sprejemamo. Imamo spomin na čudovito povezano skupnost, kjer si ljudje med seboj pomagamo, delimo, sprejemamo. Obilje je enakomerno razporejeno in ni nam potrebno živeti v strahu pred pomanjkanjem, saj smo povezani in vemo, da si bomo pomagali med seboj. Mnogi imamo spomin na takšno skupnost, zato nam je še težje ob pogledu na močan individualizem in skrb le za sebe in svoj užitek – način delovanja, ki se je razvijal v zadnjih letih med ljudmi. A to ni le spomin. Je odtis. Božanski odtis v nas. Kot vse drugo, se lahko prebudi in zaživi tukaj in zdaj.

Na drugi strani imamo, zaradi posledice preteklih življenj tudi spomin na življenje v pomanjkanju in strah pred pomanjkanjem. Tako v sebi vsi nosimo tudi energijski program strahu pred pomanjkanjem, ki sicer prihaja iz polja nižjih, destruktivnih energij, ki se ohranjajo na Zemlji ravno, zaradi množičnega strahu med ljudmi.

Nadangel Rafael prinaša temeljno sporočilo, da Zemlja v svoji Izvorni obliki ne dovoljuje pomanjkanja

V svoji Izvorni obliki nam Zemlja vedno daje tako in toliko, da je za vse vedno dovolj. Kot že rečeno, iz polja nižjih energij prihajajo (destruktivne) energije pomanjkanja in opustošenja. Na koncu gre za “boj” med svetlobo in temo znotraj nas – kaj bo prevladalo? Strah pred pomanjkanjem in udejanjenje le-tega ali zavedanje o obilju in koraki v smer, kako ga zaživeti… A pravo obilje in blagostanje vedno prihajata iz pristne povezanosti in sodelovanja med ljudmi, nikoli individualno. Skrb samo za sebe, boj za svoje preživetje, je domena ega in nižjih energij.

Hkrati Nadangel Rafael predaja sporočilo, da obilje morda ni natančno tako oz. na takšen način, kot si v tem trenutku predstavljamo. Na tej ravni zavesti. Je pa izjemno pomembno, v tej fazi, da vsak dan zavestno razmišljamo o obilju in prepoznavamo blokade, ki jih nosimo (tudi od prednikov) povezane z obiljem, dajanjem in sprejemanjem ter povezovanjem ter da smo budni opazovalci energij, ki nas obkrožajo in se dvigajo okoli nas IN ZNITRAJ NAS ter se v vsakem trenutku zavestno odločimo za sodelovanje in povezanost.

Dobro se je zavedati, da se bodo v prihajajočem obdobju intenzivno razreševale travme, strahovi in nerazrešene energije od prednikov. Pravzaprav povezane s celotnim življenjem in ne samo pomanjkanjem in opustošenjem. Dvigovale se bodo oz. se še, preko nas. Z namenom, da jih razrešimo. Mnogi morda sploh ne bodo vedeli, kaj se jim dogaja. Mnogi natančno vemo. Tukaj smo, da si pomagamo. Nezaupanje v življenje, strahovi pred pomanjkanjem, boj/beg, osamljenost, jeza, krivda … Vse to lahko prihaja od prednikov. A na koncu ni pomembno od koga prihaja in koliko stare energije to so. Pomembno je, da smo sedaj tukaj mi in da za dobro naslednjih generacij in planeta in sebe, če želite, razrešujemo te energije in ne dovolimo, da se negativni programi nadaljujejo.
Stopimo v svetlobo.
Skupaj nam bo uspelo.

Torej, na srečanju se bomo povezali z nadangelom Rafaelom in Lady Mary ter njunim Božanskim žarkom in drugimi angeli. Prejeli njun blagoslov in milost. Delujeta z čudovito kristalno turkizno-zeleno energijo. Pomagata nam razvijati zavest Obilja, ki je izjemno pomembna za uskladitev z 5D energijami. Podpreta nas pri energijskem samozdravljenju in čiščenju blokad ter odpiranju energijskih poti. Večer z Nadangelom Rafaelom bo mističen in hkrati zelo prezimljen. Podali se bomo v vodeno meditacijo srečanja z njim in Lady Mary. Hkrati pa bomo kanalizirali njegova sporočila, ki jih ima v tem trenutku za nas/vas.

Hkrati bomo pogledali tudi naše in od prednikov) blokade in strahove povezane z pomanjkanjem in na drugi strani obiljem. Naredili bomo nekaj praktičnih vaj in seveda se odpravili na energijsko popotovanje z angeli ter naredili meditacijo.

VSEBINA: odpiranje svetega prostora, meditacija z nadangelom Rafaelom in Lady Mary, vaje za ozaveščanje blokad vezane na pomanjkanje (pomanjkanje vs. oblije), kako krepiti zavest obilja in še in še…

Vabljeni!

KDAJ: 14.6.2022 ob 19h do cca 20:30/21:00

KJE: preko spleta

PRISPEVEK: 22 EUR

Več informacij in prijave na zgornjih kontaktih.

Prijave so možne do zapolnitve mest.

Vodim: Mojca Koprivnikar, certificirana angelska učiteljica in izvajalka programa Transformirajte sovje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), IZVAJALKA Podedovana družinska travma po Mark Wolynn

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

PRIJAVE TUDI NA:

Meditacija z Nadangelom Rafaelom&Lady Mary: Obilje je tvoja rojstna pravica

Košarica