051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Študije kažejo, da sprostitvena terapija lahko pomembno izboljša počutje in kakovost življenja. Pomaga pri grajenju veščin za oblvladovanje stresa    in nasploh pri doseganju boljšega počutja in sprostitve.  Študije kažejo, da sta telo in um tesno povezana in s pomočjo terapije boste lahko prevetrili to povezavo in jo na novo vzpostavili tako, da se boste lažje soočali s stresom in napetostjo.      Kje lahko sprostitvena terapija po SNHS pomaga:  pri s stresom povezanih stanjih kot so nespečnost, glavoboli,  tesnoba in anksioznost, milejša depresija, pomaga lahko pri upravljanju  in obladovanju težkih in negativnih čustev, kronični bolečini, PMS, napetostih itn.

Predvsem pa pomaga do notranjega  miru, mirnega uma in popolni sprostitivi uma, telesa in duha.  Gre  za izjemno učinkovito terapijo, ki pomaga do bolj harmoničnega življenja in počutja.

Sprostitveno terapijo je najbolje izvajati osebno in v živo, sicer pa je izvedljiva tudi online iz udobja vašega doma.   Potek: začne se  s pogovorm in iskanjem rešitve za stanje, v katerem ste se znašli. Običajno  pa se terapija  zaključi   s sprostiveno vajo, vizualizacijo, meditacijo in svetovanjem za delo doma. Terapija je oblikovana glede na potrebe klienta.  Za dolgoročne učinke se svetujejo redni in večkratni obiski.

Košarica