051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ta dogodek je minil
Transformacija

Svet prednikov, družinska karma in družinski vzorci (3-tedenski program + DARILO)

Začetek
20/10/2022
Konec
03/11/2022
Konec
18:00 - 20:00
Telefon
051 305 224

100,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Svet prednikov, družinska karma in družinski vzorci

Svet prednikov, družinska karma in družinski vzorci

Ko raziskujemo družinske vzorce in otroštvo, se bomo srečali tudi z našimi predniki ter t.i. podedovano družinsko travmo.

Po linijah prednikov tečejo tako nerazrešene vsebine in omejujoči (destruktivni) vzorci in načini delovanja kot tudi neprecenljivi darovi. A pot do darov je pogosto tlakovana z mnogi preizkušnjami in lekcijami, ki jih je potrebno preseči. Darove prednikov je vsekakor modro ohraniti, kar pa ne služi v višje dobro, pa razrešiti.

Ali se v vaši družini (in pri vas) ponavljajo vzorci, strahovi, preizkušnje, določena prepričanja, odvisnosti, morda celo zlorabe in travme?

Obstaja velika verjetnost, da gre za prenos med generacijami. Ali pa vas na drugi strani vleče, kot magnet v nekaj, morda neko delo, ustvarjanje, pa sploh ne veste zakaj in od kje, ker v vaši trenutni širši družini tega ni? To je prenos daru prednika na vas. Morda se je nekdo nekoč, nekaj generacij nazaj s tem ukvarjal, se želel ukvarjati, pa mu ni bilo dovoljeno in sedaj to kliče v obuditev skozi vas.

Kajti vse neuresničene želje prednikov plavajo v energijski matrici vaše linije prednikov. Kot tudi nerazrešene vsebine. Vse dokler ne pride nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega. Lepšega, kar je tudi poanta.

Preseganje omejujočih vzorcev prednikov in družinske karme

Razreševanje čustvenih vsebin otroštva, družinskih vzorcev in vsebin prednikov je na trenutke zahtevno delo, saj se pogosto zdi, da tavaš v megli – zavedaš se, kaj se dogaja, a težje najdeš izvor. Razumeš, kaj se dogaja, vidiš, ostali okoli pa so kot noj, ki tišči glavo v pesek.

Veliko posameznikov (dušic) se je že odločilo, da bo prekinilo mnoge škodljive vzorce in načine delovanja svojih prednikov in to delajo (morda celo nevede) že več let, mnogi so prišli na Zemljo s tem poslanstvom, mnogo pa se jih bo v prihajajočem obdobju za to odločilo, kajti naslednjih deset let je čas, da se osvobodimo vzorcev in programov, travm, da vidimo skrito in nerazrešeno, ki nam preprosto ne služi več in so zgodba starega sveta.

Pričujoča delavnica ne bo instantno rešila vseh vaših vzorcev, travm, strahov itn. Delo na sebi je namreč proces. Prepričana pa sem, da bo prinesla mnogo osvobajajočih “aha trenutkom”, več delčkov sestavljanke, ki jih iščete na svoji poti. Komu piko na i, drugemu popolnoma novo osvoboditev, novo spoznanje, razrešitev …

Vabljeni na dogodek, na mistično popotovanje in povezovanje s predniki, spoznavanje, razreševanje in preseganje družinske karme ter čiščenje linij prednikov.

Obeta se energijski dogodek, z meditacijami in praktičnimi vajami – vse vezano na delo s predniki, družinskimi vzorci, karmo:

– procesi za uravnavanje odnosa z mamo in/ali očetom (introjicirano podobno staršev, ki jo imamo od otroštva dalje),

– procesi podedovana družinska travma,

– ritual za odpuščanje prednikom,

– detajlno, kaj vse se prenaša med predniki in kako

– vaje za odpuščanje, spuščanje, procesi za krepitev ljubezni in spoštovanja do sebe,

– mnogo…

Program je okviren in se lahko spremeni glede na potrebe skupine.

Delali bomo tudi po programu Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma) po Mark Wolynn (mednarodno uveljavljen avtor istoimenske knjige ter terapevt).

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte na zgornje kontakte.

KDAJ:

20.10. 2022 OB 18h do 20h (+/-)

27.10.2022 ob 18h do 20h (+/-)

03.11.2022 ob 18h do 20h (+/-)

KJE: preko spleta

PRISPEVEK: early bird prijave 75 eur do 17.10.2022 (po tem je cena redna 100 eur) – za prijava se šteje vplačan znesek in ne informativna prijava.

DARILO!

Udeleženci bodo imeli možnost brezplačnega individualnega srečanja (v času trajanja ene ure) oz. terapevtske obravnave po končanem programu (termin po dogovoru). Opomba: darilo je potrebno koristiti do konca januarja 2023! 

Prijave so možne do zapolnitve mest (manjša skupina).

Program je (morda) bolj primeren za posameznike, ki ste že začeli “delo na sebi”.

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana transpersonalna hipnoterapevtka

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza

Vabljeni tudi k TRANSPERSONALNI HIPNOTERAPIJI ali K HIPNOZI IN UČENJU SAMOHIPNOZE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Košarica