Zadnje

051/ 305-224

Vodene meditacije za posameznike “po meri”

33,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Pogostokrat se nam zgodi, ko želimo začeti meditirati, da sploh ne vemo, kje in kako začeti, čeprav je na videz zelo preprosto. Sprašujemo se, ali je dovolj, da se udobno namestimo, zapremo oči in že meditiramo ali moramo “početi” še kaj drugega zraven. Misli nam frčijo in ne vemo, ali zares meditiramo.

Morda pa ne najdemo prave motivacije, volje, in časa, da bi začeli ali vztrajali. Pogosto začnemo in odnehamo ali nismo dosledni. Dejstvo pa je, da se učinki meditacije poznajo ob redni in dolgotrajni praksi. Zato so vam pri nas na voljo individualne vodene meditacije za posameznike po meri – ustvarjene za vas, glede na raven znanja, želje in namen.

Iz udobja vašega doma. S podporo. Ena na ena.

Ker je skupaj lažje.

Individualne vodene meditacije po meri za posameznike so prav to, kar pravi opis – glede na vaše želje, raven znanja, trenutno počutje in namero pripravim vodeno meditacijo ali programe meditacije in vas skozi njih tudi vodim. Lahko gre torej za eno meditacijo, ki jo večkrat ponavljamo ali program različnih meditaciji.

Pred samo izvedbo se srečamo na uvodnem pogovoru, kjer se temeljito pogovorimo in izrazite, glede na vaše želje, kakšno meditacijo bi želeli in s kakšnim namenom.

Meditacijo sicer lahko prejmete tudi v obliki avdio posnetka in jo kasneje ponavljate sami, vendar je bolj smiselno in učinkovito, če se srečujemo ena na ena.

Na voljo so:

 • angelske vodene meditacije (to je čarobno mistično popotovanje, ki vas poveže z višjimi božanskimi ravnmi in angeli. Meditacije so izjemno učinkovite za dvig vibracije in ohranjanje visoke vibracije. Vodena meditacija je lahko z angeli, nadangeli in bitji svetlobe. Lahko se odločite tudi za konkretnega nadangela – npr. Nadangela Mihaela),
 • meditacije za čiščenje energije in energijskega polja,
 • meditacije za začetnike,
 • “klasične” meditacije za sproščanje in regeneracijo,
 • meditacije vezane na notranjega otroka in notranje starše,
 • vodene vizualizacije za dosego cilja,
 • razne tematske meditacije po meri (npr. za notranjo moč, odpiranje srčne čakre oz. meditacije po čakrah, čutenje telesa in sproščanje napetosti in stresa)…
 • meditacije za podjetja

Posnete meditacije, ki so že na voljo, pa najdete TUKAJ.

Možnosti:

 • srečanja enaNAena preko spleta in udobja vašega doma (pripravim meditacijo/meditacije in vas vodim skozi njo. Pred začetkom določimo tematiko, časovni okvir in trajanje)
 • Na voljo so že posnete meditacije (preveri TUKAJ) ali po naročilu mp3 posnetki )

Za več informacij ali uvodni pogovor nas pokličite oz pišite na naš mail zgoraj.

Cene: od 33 eur naprej (odvisno od časa trajanja, frekvence ponavljanja in raznolikosti programa – ali gre za eno ali več meditacij ali za program itn.)

Primer: cena za eno vodeno meditacijo za posameznike z vodenjem po meri: 33 eur

Dolžina: cca 30 minut meditacija + 30 minut za pogovor

Cena vključuje: celotno individualno pripravo meditacije po dogovoru in vodenje po terminskem dogovoru

V primeru večjih količin in daljšega programa, se lahko dogovorimo prilagojene cene.

Uvodni pogovor je brezplačen in je neobvezujoč.

Vse meditacije potekajo preko spleta.

Vpliv redne prakse meditacije je celosten in dolgoročen. Med meditacijo vstopamo v globlja stanja zavesti in v globlje sprostitve, to pa je točka iz katere se začne samozdravljenje uma, telesa in duha ter preobrazba. Celoten živčni sistem in možgani med meditacijo delujejo usklajeno in povezano – živčne celice, nevroni, so medsebojno usklajeni. Z redno prakso takšno stanje lahko ohranjamo tudi izven meditacije. Takšno usklajeno delovanje pa pot do celostnega dobrega počutja. Vodne meditacije z vizualizacijo še dodatno prispevajo k izboljšanju počutja, stanja in doseganju želenega.

Košarica
 • No products in the cart.