Zadnje

051/ 305-224

VODENA MEDITACIJA: Povezava z Nadangelom Metatronom

15,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

NADANGEL METATRON

Nadangel Metatron je eden izmed najbolj mogočnih nadangelov, ki sodelujejo s planetom Zemlja in ljudmi. Če vas pokliče, to pomeni, da ste pripravljeni na spremembo in transformacijo. Veliko dela s posamezniki, ki želijo, tako ali drugače, pomagati pri dvigovanju vibracije na Zemlji. Pogosto tudi poveže posameznike, ki delujejo v višje dobro planeta. Prinaša svetlobne Božanske kode.

Služi Stvarniku in prenaša „navodila“ iz samega Izvora vsem ostalim angelom in nadangelom. Je edini nadangel, ki mu je dovoljeno „pogledati“ neposredno v svetlobo iz Izvora. Svetlobo na Zemljo prinaša neposredno iz Centralnega sonca.

Če začutite klic nadangela Metatrona, si želite spremembe ali delovati v najvišje dobro Zemlje, je ta meditacija prava za vas. Z njo boste vzpostavili stik z nadangelom Metatronom in se z njim povezali.

Čas trajanja meditacije: 28 minut

Ob naročilu prejmete tudi pdf z opisom nadangela ter usmeritve, kako še se lahko povezujete z nadangelom Metatronom.

Po prejemu plačila vam pošljemo povezavo do mp3 posnetka z meditacijo ter pdf opis.

Če začutite, da bi z nadangelom Metatronom delali in intenzivneje  in ste pripravljeni na transformacijo nižjih energij v višje in si želite na pot vašega dušnega poslanstva, dobrodošli na individualno seanso z nadangelom Metatronom.

Košarica
  • No products in the cart.