051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Transpersonalna hipnoterapija in podedovana družinska travma (120 minut)

99,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Za poglobljeno delo in razreševanje preteklosti ter družinske dediščine, karme skupaj kombiniram transpersonalno hipnoterapijo in metodo Podedovana družinska travma Marka Wolynna (metoda za osvobajanje od travm prednikov priznanega terapevta in avtorja knjižne uspešnice Podedovane družinske travme). Spodaj opis Transperosnalne hipnoterapije, ki je rdeča nit vseh seans, a se v tem primeru osredotočamo zgolj na delo s predniki.

Transpersonalna hipnoterapija ponuja globoko transformativno izkušnjo, je oblika dela na sebi, in na prijeten ter sproščen način odpira poti do preobrazbe, pomaga vam do razrešitve energijskih blokad, osvoboditve potlačenih čustev, pomaga preobražati omejujoča prepričanja, disfunkcionalne vzorce, ter podpira klienta pri predelovanju neprijetnih (travmatičnih) spominov iz otroštva.

Gre za holistično metodo, ki obravnava človeka kot celoto in se močno razlikuje od pogovornih metod in metod, ki se osredotočajo zgolj na delo z osebnostjo ali so kognitivno naravnane. Transpesonalna hipnoterapija je nastala sicer kot podaljšek transpersonalne psihologije.

Naslavlja človeka celostno: telo, čustva, um in duhovni aspekt – duhovno inteligenco človeka. Beseda transpersonalno nam pove, da gre za pristop, ki pri posamezniku želi preseči osebnost in ga povezati z globljo duhovno esenco (višjo inteligenco), kar je bistvo Transpersonalne hipnoterapije.

S T. Hipnoterapijo boste stopili na pot razreševanje omejitev in energijskih blokad, ki so nastale v preteklosti in vam (še danes) povzročajo težave v življenju in odnosih.

Načini dela pri Transpersonalni hipnoterapiji: ob podpori posebnih pristopov, ki se sicer razlikujejo od klasičnih hipnotičnih, se boste povezali s podzavestjo in nezavednim (preprosto povedano: približali se boste “jeziku”, ki ga govorita in razumeta podzavest in nezavedno). Ob tem je pomembno poudariti, da šele na ravni podzavesti lahko zares razrešimo omejujoče podzavestne vsebine in tako pridemo do želenega miru, dobrega počutja, boljše samopodobe in samozavesti, uspeha, kakovostnejših odnosov itn…

Hipnotična srečanja potekajo v varnem, zaupnem in mirnem okolju v skladu s profesionalnimi etičnimi standardi.

Hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se ohranili vse do danes.

O transpersonalni hipnoterapiji

Gre za edinstveno metodo, ki je mednarodno uveljavljena in preizkušena. Transpersonalni pristopi so bili na področju dela s psiho verjetno eni izmed prvih, ki so človeka videli in obravnavali več kot osebnost in ego. Torej, so začeli prepoznavati tudi človekov duhovni aspekt in višji jaz.  Transpersonalne pristope naj bi tako prakticiral že Carl Gustav Jung. Dokončno naj bi jih uveljavil Abraham Maslow leta 1960. V novejšem času pa jih povezujejo s Stanislavom Grofom. (vir: Psychology Today).

Njeno vodilo je, da pravzaprav vse človeško trpljenje, stiske in neskladja, borbe znotraj nas in z okolico, izhajajo iz ločenosti od čiste esence (duhovne inteligence) znotraj nas. Ponoven stik z njo nas popelje na pot samo-celjenja, osvobajanja in končno povrne mir, občutek izpolnjenosti in celosti.

Poleg klasičnih hipnotičnih pristopov transpersonalna hipnoterapija vključuje še edinstvene pristope za naslavljanje podzavestnih vsebin, družinskih vzorcev, po potrebi naslovi odnos s starši (delo z arhetipi notranjih staršev) ali druge „težavne“ odnose, pomemben del terapije je tudi delo z arhetipom notranjega otroka in arhetipi notranjih staršev, ter ostalimi arhetipi, vključuje tudi shadow work (delo s senco), regresijo v otroštvo in v pretekla življenja, t.i. parts therapy in  druge procese. Katero pot in proces uberemo, je odvisno od same narave težave in želja klienta.

MEDNARODNO UVELJAVLJENA METODA

Transpersonalna hipnoterapija je mednarodno uveljavljena metoda, je preizkušena, in ob pogoju da klient sledi procesu, se srečanj redno udeležuje (če jih je več) in je procesu preobrazbe predan, v krajšem času lahko doseže daljnosežne učinke (odvisno tudi od narave težav).
S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo podzavestne in nezavedne vsebine, ki posamezniku povzročajo različne težave (te podzavestne vsebine so pogosto prisotne, zaradi neprijetnih, negativnih izkušenj in doživljanj v otroštvu, iz katerih si pridelamo energijske blokade, strahove, negativna prepričanja o sebi in svetu okoli nas, disfunkcionalne vzorce delovanja v odnosih, potlačimo čustva in se tako zatikamo v življenju).

V PRIJETNO SPROŠČENEM STANJU DO PREOBRAZBE PODAZVESTNIH OMEJUJOČIH VSEBIN

Transpersonalna hipnoterapija posameznika pelje v prijetno sproščeno (človeku najbolj naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, ki sta edini točki, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To stanje je torej človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe. To je bistvo Transpersonalne hipnoterapije.

Transpersonalna hipnoterapija je primerna za večino težav, ki so takšne narave, da klienta omejujejo pred tem, da bi bil miren, v harmoniji s seboj, zadovoljen, izpolnjen in srečen. K metodi po potrebi vključujem tudi procese in metode Podedovana družinska travma (Mark Wolynn).

Pomembno: Transpersonalna hipnoterapije NE ZDRAVI, NE ODPRAVLJA IN NE PREPRČUJE. Namenjena je osebni in duhovni rasti ter izboljšanju kakovosti življenja in odnosov.

ZA KOGA?

TRANSPERSONALNA HIPNOERAPIJA JE PRIMERNA:

 • za vpogled in razreševanje negativnih in neprijetnih spominov iz preteklosti (npr. iz otroštva),
 • za delo z različnimi strahovi, ki posameznika omejujejo v odnosih, na poslovni poti, v življenju nasploh,
 • za osvobajanja od toksičnih odnosov,
 • pri osvobajanju energisjkih blokad in potlačenih čustev,
 • pri milejši tesnobi in anksioznosti,
 • za spreminjanje čustveno-mentalnih vzorcev, disfunkcionalnih družinskih vzorcev, ki nam otežujejo življenje,
 • pri deli z medgeneracijskimi družinskimi vzorci,
 • pri hujšanju in krepitvi zdravih življenjskih navad,
 • za krepitev samozavesti in doseganje zastavljenih ciljev – nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti, nastopi …),
 • za povezovanje z višjim jazom
 • za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov,
 • za obvladovanje stresa, umiranje in doseganje dobrega počutja,
 • za osebno in duhovno rast,
 • za razreševanje različnih tegob,
 • za energijsko regeneracijo,
 • razno…

INFORMATIVNI POGOVOR

Preden posameznik vstopi v proces ima možnost udeležbe na informativnem pogovoru, ki traja 45 minut. Na informativnem pogovoru imate možnost izvedeti vse o hipnoterapiji, natančno predstaviti vašo zgodbo in zastaviti dodatna vprašanja, ki zahtevajo bolj obsežen odgovor. Po tem, v skupnem dogovoru, sledi vstop v proces, če se tako odločite. Informativni pogovor poteka IZKLJUČNO PREKO SPLETA.

Cena informativnega pogovora je 30 eur

INFORMATIVNI POGOVOR NI OBVEZEN, JE LE MOŽNOST ZA VAS, ČE IMATE OBSEŽNEJŠA DODATNA VPRŠANJA, ki zahtevajo bolj poglobljene odgovore in več časa.

ŠTEVILO OBISKOV

Število obiskov je odvisno od narave težave in vaših želja. Ker enkratno srečanje praviloma ne prinaša večjih sprememb, se svetuje za začetek najmanj tri srečanja. Po tem sledi prva ocena in pogovor o nadaljevanju, ali morebitnem zaključku. Izkušnje kažejo, da tudi posnetki terapij, ki jih klient posluša sam doma, ne prinašajo večjih rezultatov v primeru, da klient želi razrešiti neprijetne vsebine iz otroštva.

OPOMBA: V kolikor se na začetku ne želite odločiti za več srečanj hkrati, je na voljo tudi enkratno srečanje, ki traja do 2,5 ure. Več o tej storitvi si lahko preberete tudi pod zavihkom “storitve.

ČAS TRAJANJA IN LOKACIJA

Transpersonalna hipnoterapija traja 1,5 ure. Lahko se izvaja v živo ali preko spleta.

CENE
V primeru, da se takoj odločite za tri hipnoterapije skupaj se vam prizna 10% popust
V primeru, da se odločite za enkratno srečanje (ne glede na razlog) velja cena za enkratno srečanje.
V primeru, da se po enkratnem srečanju odločite za 3 hipnoterapije skupaj vam pripada 10% popust.
Če po treh terapijah nadaljujete s še tremi novimi (skupaj šestimi), se vam za nove tri nadaljuje 10% popust, ki ostane tudi v primeru še dodatnih srečanj.
Za vse informacije o cenah preverite zavihek “STORITVE“.

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

” Terapije z Mojco so mi podale globlji vpogled v mojo podzavest, bolj sem spoznala sama sebe. Ozavestila sem, zakaj počnem nekatere stvari na način, kot jih počnem in kako jih spremeniti. Predvsem pa sem zelo hvaležna za ves smeh in oporo na poti. Delo z Mojco sedaj gledam nekako tako, da mi je podala roko in me pogumno pospremila na poti, mi pomagala osvetliti pomembne stvari. Hvaležna za ves čas in vloženo energijo.” KATARINA

“Mojca, hvala za pomoč pri ponastavljanu novih pogledov nase v situacij,  v kateri sem. Z občutkom si me popeljala v zanimivo raziskovanje svojih občutkov, razčiščevanje vzorcev delovanja, ki mi ne ustrezajo, da jih lahko zavestno spreminjam. Pri tvojih meditacijah se vedno presenetljivo globoko sprostim. Izkušnja s somatsko hipnoterapijo pa mi, poleg transpersonalne hipnoterapije, najbolj pomaga pri drugačnih, do sebe bolj prijaznih odzivov na (neželjene) situacije.” BARBARA

“Mojca si je pred terapijo vzela temeljit čas za pogovor. Takoj sem opazila, da se je na terapijo prehodno dobro pripravila. Pogovor je potekal zelo prijetno, Mojca me je nato skozi celoten proces vodila počasi, počutila sem se slišano in varno. V trenutku sem se odprla, in v kolikor je nastala kakšna težava, blokada je ostala z menoj in mi držala prostor. Prejela sem točno to, kar mi je bilo namenjeno. Dela z občutkom in z velikim srcem.” TJAŠA

OPOMBA: Hipnoza in hipnoterapija na tej strani ne sodi ta med psihoterapevtske metode, zato nista primerna za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami. NE ZDRAVITA, NE ODPRAVLJATA IN NE PREPREČUJETA! V Sloveniji ne veljata za uradno priznane metode. Gre za obliko svetovanja namenjeno izboljšanju kakovosti življenja. Nikakor ne nadomešča uradnega zdravljenja in psihoterapevtske ali psihiatrične obravnave – pri odločitvi za vstop v hipnozo opisano na tej strani, se posameznik zaveda zgornje razlage in sprejema polno odgovornost za odločitev, da vstopi v ta proces svetovanja.

CERTIFIKAT

Certifikat hipnoterapevtke in tudi hipnotizerke sem prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno Hipnoterapijo in Zvezi za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo, iz Združenih držav Amerike, z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze. Certifikate je bil izdan s strani Zveze za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo (The Association for Transpersonal Psychology & Hypnotherapy ® ). Moja mentorica in supervizorka je dr. Anne Salisbury, ki je ustanoviteljica omenjene zveze in inštituta ter so-avtorica metode Transpersonalna hipnoterapija.

Dodatna izobraževanja:

Recovery from Abuse (Zveza za Transpersonalno psiholgijo in hipnoterapijo),

Somatic Healing Certification (My Vinyasa Practise) – akreditirano s strani IAYT.

Travma and Limbic system, National Institute for Clinical Application of Behavioral Medicine

Podedovana družinska travma (metoda Marka Wolynna),

Intuitive Skills (Barkley Institut)

Po uradni izobrazbi sem vzgojiteljica predšolskih otrok in dipl. varstvoslovka (več v zavihku O meni).

PRIJAVA:  info@mojcakoprivnikar.si ali na tel. 051 305 224.

Košarica