051/ 305-224

Regresija v pretekla življenja po THI (120 min)

75,00

Status

Podrobnosti o dogodku

S pomočjo transpersonalne hipnoterapije je moč potovati tudi v pretekla življenja oz. izvesti regresijo v pretekla življenja. Le-ta je priporočljiva, ko smo “v tem življenju” izčrpali že večina truda povezanega z delom na sebi ali preprosto ne najdemo prave razrešitve, olajšanja, osvoboditve v (določenem) odnosu ali pri doživljanju sveta, življenja (npr. da smo ves čas izjemno jezni, žalostni, imamo močna občutja krivde itn.), se počutimo izjemno ujete, energijsko blokirane tudi, ko smo že opravili vse notranje delo vezano na sedanje življenje itn. Sama regresijo v pretekla življenja v sklopu transpersonalne hipnoterapije izvedem po minimalno enem predhodnem srečanju, kjer skupaj s klientom ocenimo ali je situacija primerna za regresijo v pretekla življenja ali je moč razrešitev doseči s pomočjo drugega procesa. Vedno je potrebno najprej pogledati sedanje življenje: vzorce, prepričanja, čustvene blokade, otroštvo, odnose s starši, prednike (Podedovana družinska travma). Šele v povsem zadnji fazi se odločimo za regresijo v preteklo življenje. Pogosto se namreč zgodi, da “krivimo” preteklo življenje za nastalo negativno situacijo, ne ukvarjamo pa se dovolj s sedanjostjo, kjer je ključ do prave spremembe.

O transpersonalni hipnoterapiji

Transpersonalna hipnoterapija je oblika terapevtskega dela, pri kateri na prijeten in sproščen način razrešujemo strahove, travme, čustvene blokade in omejujoča prepričanja ter neprijetne spomine iz otroštva itn., ki nam (še danes) povzročajo težave. Pri transpersonalni hipnoterapiji nagovarjamo podzavest na takšen način, da jih naša podzavest razume, kajti podzavestni “jezik” je popolnoma drugačen od zavestnega “jezika” oz. vsakdanjega budnega stanja. Omejujoče podzavestne vsebine razrešujemo ter tako dosegamo želeno notranje zadovoljstvo, mir, dobro počutje, uspeh, boljše odnose, osebnostno rastemo ter izboljšujemo celostno kakovost svojega življenja. Hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se ohranili vse do danes. Uporabljali so jo tudi številni znani psihologi, psihiatri in psihoterapevti, kot npr. Erikson Milton. Transpesonalna hipnoterapija je sicer nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije (ki sestavlja štiri komponente: psihoanalitično, vedenjsko, humanistično in transpersonalno psihologijo).

V PRIJETNO SPROŠČENEM STANJU DO PREOBRAZBE PODAZVESTNIH OMEJUJOČIH VSEBIN

Transpersonalna hipnoterapija posameznika pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, ki sta edini točki, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

TRANSPERSONALNA HIPNOERAPIJA JE PRIMERNA:

– za celjenje ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri zdravem hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe, anksioznosti

– za krepitev samozavesti in doseganje zastavljenih ciljev – nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti, nastopi …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa, umiranje in doseganje dobrega počutja

– za osebno in duhovno rast…

BREZPLAČNI UVODNI POGOVOR

Preden posameznik vstopi v proces transpersonalne hipnoterapije opravimo najprej sproščen (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30min), kjer se spoznamo in ocenimo naravo težav. Po tem, v skupnem dogovoru sledi vstop v proces. Dogovorimo se o številu hipnoterapij ter pogostosti, trajanju in cenovnem okvirju (možna so plačila na obroke). Brezplačni pogovor poteka preko spleta.

ŠTEVILO HIPNOTERAPIJ

Število hipnoterapij je odvisno od narave in teže težave in vaših želja (težko se opredeli število pred pogovorom). Svetuje pa se za začetek vsaj tri srečanja.

ČAS TRAJANJA IN LOKACIJA

Transpersonalna hipnoterapija traja od 1,5 do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spleta. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

OPOMBA: Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza nista primerni za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami. V Sloveniji ne nadomeščata uradnega zdravljenja in psihoterapevtskega dela – z vstopom v proces se posameznik polno zaveda tega dejstva in pri odločitvi za vstop v proces sprejema to odgovornost.

CERTIFIKAT

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

PRIJAVA NA UVODNI BREZPLAČNI POGOVOR: info@mojcakoprivnikar.si ali na tel. 051 305 224.

Košarica