Zadnje

051/ 305-224

Ta dogodek je minil

PRPIRAVE NA 5D: Kaj je TVOJE 5D POSLANSTVO in kako ga zaživeti? (dogodek v 2. delih)

Začetek
11/11/2021 18:00
Konec
11/11/2021 20:00
Telefon
051 305 224

30,00

Praktična meditativna delavnica v dveh delih. Prvi del 11.11. in drugi del 18.11. Cena za oba dela skupaj je 60 eur. Do 3.11. je možnost early bird prijave – cena za oba dela za early bird prijavo je 45 eur. Po tem datumu je cena 60 eur.

Status

Podrobnosti o dogodku

Kljub temu, da se nahajamo v izredno turbulentnih časih si v resnici nebi mogli želeti bolj ugodnega časa, da poiščemo in postopoma zaživimo svoje poslanstvo.

Zakaj?

Star sistem razpada. Hkrati pa se v ozadju formira že nov svet. Vodnarjeva doba in energija pete dimenzije, ki je na Zemlji že dostopna in se z njo že lahko začnemo usklajevati. In kaj prinaša uskladitev z energijo 5. dimenzije?

V vsakemu izmed nas je zapis o tem, kako njegovo življenje izgleda v skladu s peto dimenzijo. Ta zapis nosi vse informacije o tem, kakšno je vaše poslanstvo in kako ga uresničiti. Kakšne korake je potrebno narediti in kako izpeljati pot do “tja”. Ampak v resnici je že vse TUKAJ. V vas in z vami. Vse, kar je potrebno storiti je, da se tega spomnite, obudite. In jaz sem tukaj zato, da vam pri tem pomagam in vas podprem, da zaslišite klic srca in glas vaše duše, ki vas vabita na to čudovito pot. Vašo pot. Kajti ZDAJ je nepreklicno napočil čas, da se začnemo vračati k sebi in k svojim notranjim darovom in potencialom.

Veliko ljudi me sprašuje, kako naj najdejo svoje poslanstvo. Do takšnih informacij najlažje pridemo, ko se povežemo s svojim Višjim jazom, Višjim vodstvom, tudi s svojim angelom varuhom oz. angeli.

Vem, kako je. Tudi sama sem bila v starem sistemu.

Hodila po poti preko mnogih ovir. Srce je hrepenelo, poslanstvo me je vabilo. Duša je klicala. A na drugi strani je bil ego, ki me je ustavljal  – bili so dvomi, strahovi, pomisleki “kaj pa če…”, “kako pa bom, če…”, “kaj bo, če…” Bila sem vse bolj utrujena in izčrpana od sistema. Kreativna energija se ni mogla izraziti, bila sem pol sebe. Čutila sem, da je lahko veliko več od tega. Nisem se sprijaznila z ujetostjo v sistem. Energija se je hotela izraziti. In se je …

Naj se tudi v vas …

Stari sistem vs. novi doba

Ne glede na to, kako krčevito se oprijemamo starega sistema, nova doba je tu in vse bolj je tukaj. Srečali se bomo z njo. Vse bolj nam bosta na voljo samo dve možnosti: ali izčrpanost in utrujenost, apatija v starem sistemu ali pa moč življenja, obilje, mir in svoboda v novi dobi …

V starem sistemu smo bili usmerjeni navzven, dali smo mu moč in bili od njega odvisni. Nova doba prinaša vrnitev k sebi, iz uma v srce in v svojo resnično notranjo moč. Posameznik prehaja od odvisnosti do neodvisnosti. Ustvarja iz sebe in za sebe, a v višje dobro …

Izbira je tvoja – izbiraš staro ali poletiš z nami?

DOGODEK bo praktične narave, z vajami in z meditacijami, delali bomo po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper ter spoznali Univerzalne duhovne zakone ter kako nam lahko pomagajo pri iskanju in udejanjanju poslanstva. Vse skupaj bo potekalo ob podpori angelov in nadangelov ter drugih Svetlobnih vodnikov.

In še mnogo več…

Woohooo …

KDAJ?

PRVI DEL, 11.11. 2021, ob 18. uri (dve uri)

DRUGI DEL, 18.11.2021, ob 18. uri (dve uri)

CENA

EARLY BIRD PODALJŠANJ DO 8.11.!

ZA EARLY BIRD PRIJAVE ZA OBA DELA SKUPAJ DO 8. NOVEMBRA, JE CENA ZA OBA DELA 45 EUR.

Redna cena po 8.11. je za oba dela skupaj 60 eur.

Early bird cena samo za prvi del je do 8.11. 2021, 22, 50 eur (po 8.11.2021 je cena 30 eur) – priporoča se oba dela, ker se povezujeta. Prijava samo na drugi del ni mogoča.

Early bird velja za vplačan znesek (zgolj informativna prijava brez vplačila do 8.11. ne velja za earaly bird).

*Odpoved udeležbe na dogodku in vračilo denarja je možno do 24 ur pred dogodkom. Po tem vračilo ni več možno.

KJE: PREKO SPLETA IZ UDOBJA VAŠEGA DOMA

PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Košarica