Zadnje

051/ 305-224

Nadangeli

Nadangel Metatron in vrnitev k Božanskemu Izvoru (svetlobne kode Zlate dobe)

70,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Nadangel Metatron nas pozdravlja s svojim značilnim zlato-oranžnim žarkom. Nosi Božansko modrost najvišje ravni in svetlobne kode Zlate dobe. Poveže nas z Božanskim Izvorom. Ko se enkrat povežemo z njim je povezava večna in postane naš vodnik iz višjih ravni. Predvsem rad pa povezuje tudi vse posameznike, ki ste tako ali drugače pripravljeni delovati v Najvišje dobro planeta Zemlja.

In ker je Zemlja že pričela svoj prehod na višje frekvence, je njegov klic vse jasnejši.

V naslednjih letih se nam obetajo velike spremembe, saj se stare, nizke energije poslavljajo in Zemlja se posodablja. Iz nižjih vibracij prehajamo na fine, subtilne vibracije srčne čakre in duše.

Svet bo s prihajajočimi leti dobil novo obliko in vsi pri tem sodelujemo in soustvarjamo. Vsi imamo priložnost, da se poglobimo v svoje Božanske darove in sledimo melodiji srca in duše.

Predvsem je ta seansa namenjena vsem, ki želite pomagati pri prehajanju Zemlje na višje vibracije.

Nadangel Metatron

Nadangel Metatron je mogočni nadangel in mojster transformacije. Nosi najglobljo Božansko Modrost in Božansko znanje. Nadangel Metatron je bil so-ustvarjalec (skupaj z drugimi Svetlobnimi bitji) naše prelepe Izvorne Zemlje. Je tudi kreator in nosilec svetlobe in svetlobnih kod v našem Univerzumu, svetlobo na Zemljo prinaša neposredno iz Centralnega sonca. Usmerja in orkestrira množična povezovanja ljudi za zdravljenje Zemlje, prav tako povezuje ljudi, ki so pripravljeni delovati v najvišje dobro našega planeta, vsega in vseh.

Če čutite, da je prišel čas, da se povežete z Nadangelom Metartonom in njegovo Božansko modrostjo za najvišje dobro Zemlje, vabljeni na seanso. Prav tako je ta seansa za vas, če ste pripravljeni na transformacijo nižjih energij v višje in si želite na pot vašega dušnega poslanstva.

Ko se enkrat povežemo z Nadangelom Metatronom, je povezava večna in postane naš vodnik iz višjih ravni.

Seansa traja do 2 uri. V živo ali preko spleta.

Srečanja so možna v živo in online. V živo potekajo v Ljubljani. V primeru, da se odločite za osebno srečanje, je cena storitve za 10 eur višja.

Prijave na seanso: 051 305 224/ info@mojcakoprivnikar.si

Izvaja:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Energijska terapevtka & Eternal Light Healer (r)

Redna cena: 70 eur 

Do 15. avgusta 2021 je cena znižana na 55 eur.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nadangel Metatron in vrnitev k Božanskemu Izvoru (svetlobne kode Zlate dobe)”
Košarica