Zadnje

051/ 305-224

Individualno svetovanje: poslanstvo in kariera

60,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Ste se znašli na prelomnici v svojem življenju, pa niste prepričani, kako narediti naslednji korak? Si želite odkriti vaše poslanstvo, darove in talente? Potrebujete usmeritve in podporo na tej poti? Morda že veste, kaj je vaše poslanstvo, pa iščete način, kako se podati na to pot? Kako izpeljati spremembo in se osvoboditi strahov in dvomov ter z jasnino in odločnostjo na svojo pot?

Dobrodošli v edinstven program osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light). Učinkovit celosten program rasti, ki vas bo podprl in usmeril na poti sprememb. Program je posebej učinkovit pri odkrivanju svojega poslanstva oz. pri usmerjanju na tej poti ter razreševanju konfliktnih odnosov. To ni karierno svetovanje, je celosten program osebne in duhovne rasti, ki na vas gleda celostno in tako se tudi lotimo dela na sebi po programu. Z vajami in orodju, ki so del programa se konkretno usmerimo na poslanstvo, kariero in delo. Program je zasnovan posebej za poslanstvo in kariero. Svetujem minimalno eno-mesečno obiskovanje, najbolj optimalen izbor pa je tri do šest-mesečno. Srečanja so 1-krat/teden do dve uri. Med srečanji prejmete tudi vaje, ki jih delate tudi sami doma in jih na naslednjem srečanju skupaj pregledamo.

V sam program vključujem tudi svoje skoraj 15-letne izkušnje dela na sebi. Ogromen in pomemben del te poti, je bil tudi vstop na pot mojega poslanstva.

Več o samem programu si lahko preberete TUKAJ.

Program poteka preko spleta ali v živo.

Za več informacij, prijavo na uvodni brezplačni pogovor in rezervacije pišite ali pokličite na 051 305 224.

Košarica
  • No products in the cart.