Zadnje

051/ 305-224

Individualno svetovanje: odnosi in osebna rast

60,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Se v odnosih vrtite v začaranem krogu? Se vam ponavljajo ene in iste stvari v odnosih? Si želite spremembe, pa ne veste kako? Želite drugače? Ste v stiski in doživljate negativne občutke, čustva, nezadovoljstvo, neizpolnjenost v odnosih? Se konflikti ponavljajo? Imate občutek, kot da ste ujeti in ne gre naprej? Imate celo občutek, da niste na pravem mestu?

Odnosi vseh vrst (najbolj pa partnerski) so trenutno na velikih preizkušnjah. Pomembno je, da najdete pristnega sebe in mu sladite.

Dobrodošli v edinstven program osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light). Učinkovit celosten program rasti, ki vas bo podprl in usmeril na poti sprememb. Program še posebno dobre rezultate daje pri razreševanju odnosov in osebni rasti.

Opis programa in način dela najdete TUKAJ.

Svetujem minimalno eno-mesečno obiskovanje, najbolj optimalen izbor pa je tri do šest-mesečno. Srečanja so 1-krat/teden do dve uri. Med srečanji prejmete tudi vaje, ki jih delate tudi sami doma in jih na naslednjem srečanju skupaj pregledamo.

Cena enega srečanja je 70 eur. V primeru, da se odločite za daljše obiskovanje in plačate v naprej (lahko tudi v obrokih), je cena enega srečanja 60 eur.

Za več informacij, prijavo na uvodni brezplačni pogovor in rezervacije pišite ali pokličite na 051 305 224.

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.