Zadnje

051/ 305-224

Samopomoč

Individualna svetovanja in pogovori za samopomoč

30,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Ste se znašli v stiski in primežu negativnih doživljanj ali pred izzivom in ne veste, kako naprej? Na voljo so vam svetovanja in pogovori samopomoč v času sprememb. Gre za srečanja/svetovanje, ki potekajo v varnem in zaupnem okolju in, kjer lahko izrazite (notranje) stiske, s katerimi se soočate. Na svetovanjih je na voljo podpora in pomoč za izzive in stiske, ki jih doživljate. Poleg pogovora, se izvajajo tudi vaje za sproščanje. Prejmete pa tudi usmeritve in navodila, kako si lahko sami pomagate.

Srečanje poteka eno uro. Iz udobja vašega doma – preko spleta.

Cena individualnega svetovanja za samopomoč je 30 eur/osebo.

Pred srečanjem imamo uvodni brezplačni 30-minutni pogovor, kjer pogledamo situacijo in se pogovorimo za nadaljnja srečanja.

Prijave in informacije: info@mojcakoprivnikar.si / 051 305 224

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualna svetovanja in pogovori za samopomoč”