Zadnje

051/ 305-224

Notranji otrok

Individualni terapije: notranji otrok (V ŽIVO ali ONLINE)

60,00

Ste odraščali v napornem in disfunkcionalnem družinskem okolju in posledice občutite še danes v odrasli dobi? Se vam ponavljajo vedno iste neprijetne, težke, negativne situacije, odnosi in dogodki, ki (včasih) lahko delujejo tako trdovratno, kot da jih ni mogoče spremeniti in prekiniti? Imate občutek, da si želite v življenju nekaj drugega od tega, kar se vam trenutno dogaja? Se vam včasih (ali pogosto) zdi, da tavate v megli? Poskušate in poskušate, pa ne gre? Vse to so znaki, da nekje v vaši podzavesti še vedno aktivno delujejo in usmerjajo vaše življenje in odnose negativni vzorci in programi

Status

Podrobnosti o dogodku

Ste odraščali v napornem in disfunkcionalnem družinskem okolju in posledice občutite še danes v odrasli dobi, v odnosih in nasploh v življenju? Se vam ponavljajo vedno iste neprijetne, težke, negativne situacije, odnosi in dogodki, ki (včasih) lahko delujejo tako trdovratno, kot da jih ni mogoče spremeniti in prekiniti? Imate občutek, da si želite v življenju nekaj drugega od tega, kar se vam trenutno dogaja? Se vam včasih (ali pogosto) zdi, da tavate v megli? Poskušate in poskušate, pa ne gre?

Vse to so znaki, da nekje v vaši podzavesti še vedno aktivno delujejo in usmerjajo vaše življenje in odnose negativni vzorci in programi, ki ste jih najverjetneje pridobili (že) v otroštvu.

Iz izkušenj lahko povem, da dokler se ne lotimo negativnih vzorcev (lahko so globoko v podzavesti, ni pa nujno), ne moremo zaživeti tistega, kar si želimo oz. občutiti radost, srečo, zadovoljstvo v sebi in v odnosih z drugimi.

V kolikor ste v otroštvu odraščali v disfunkcionalnem okolju, je potrebno najprej pregledati prepričanja in vzorce, ki jih imate ter se na primeren način lotiti razreševanje le-teh. Hkrati je potrebno, s toplim in srčnim pristopom, zopet vzpostaviti stik z vašim notranjim otrokom, ga potolažiti ter mu dati tisto, kar v otroštvu ni prejel. Nato sledi transformacija in iskanje “radostnega otroka v vas in veselega otroštva”. Od tu naprej lahko gradimo tisto, kar si v življenju zares iz srca želite.

Kakorkoli sta frazi “vse se začne znotraj nas” in “edino sebe lahko spremenimo” že velikokrat slišani, pa sta (žal ali na srečo) tudi zelo resnični. Ko nam v življenju “nekaj ne gre” so pogosto razlog ravno negativni programi, vzorci, prepričanja in tega se je potrebno lotiti. Z delom na tretmajih se bomo lotili prav tega in poskusili priti do izvora težav ter ga razrešiti.

Pri delu izhajam predvsem iz znanj iz programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), osebnih izkušenj ter orodji iz drugih metod dela na sebi.

Pred srečanjem se najprej spoznamo na uvodnem pogovoru, ki je brezplačen (prijavite se preko e-pošte lalunaangelacademy@gmail.com ali tel.št. 051 305 224).

Za učinek je priporočljivo kontinuirano, vsaj tri-mesečno redno tedensko obiskovanje, a tempo dela lahko določimo skupaj, kot je vam sprejemljivo. Srečanja so lahko v živo ali preko spleta.

Cena srečanja je 60 eur.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualni terapije: notranji otrok (V ŽIVO ali ONLINE)”