Zadnje

051/ 305-224

Otroci

Individualne Samorogove urice za otroke

60,00

Vabljeni, da svojega otroka, v okviru Samorogove zakladnice znanja za otroke, vpišete tudi na individualne urice. Samorogove urice so za otroke od 4. do 6. leta starosti.

Status

Podrobnosti o dogodku

Samorog – otrokov čuvaj in pomočnik

Za otroke od 4. do 6. leta starosti

Na uricah izvajamo samorogove vizualizacije za dobro počutje, meditacije (prilagojene otroku), se učimo pravilnega dihanja, raziskujemo o samorogih, vilah, škratih in angelih, ustvarjamo in se zabavamo. Učimo se, kaj so naše misli in čustva ter kako z njimi lahko ustvarjamo pozitivne in lepe stvari v življenju. Raziskujemo, kako se počutimo in kaj to pomeni. No, na uricah tudi rišemo, ustvarjamo, krepimo našo domišljijo, dihamo, beremo, se pogovarjamo, včasih pa se tudi malce razmigamo… Samorog pa nam bo zagotovo prišepnil še kaj zanimivega in zabavnega 🙂

Individualna urica traja do 1 uro in je vsebinsko prilagojena vašemu otroku.

Cena: 60 eur/mesec (2 -krat/mesec)

SPROSTITVENO-MEDITATIVNE URICE

Otroci od 7. do 9. leta starosti

Oaza miru in sprostitve za otroke

Namen urice je, da se otrok po doooolgem šolskem dnevu lahko sprosti, razum (ki ga v šoli prekomerno uporablja) pelje na pašo in stopi v stik s svojim notranjim bitjem, vklopi svojo domišljijo, kreativnost in prisluhne intuiciji. Namen delavnice je tudi otroka opremiti z veščinami za življenje, za spoprijemanje z izzivi odraščanja in vzgoje. Na uricah uporabljamo elemente iz socialno-čustvenega učenja (Social – Emotional Learning), spoznavamo kako delujejo naš um in čustveni svet in kako si lahko z njima pomagamo tako, da bosta delovala v naše dobro. Sprostitveno-meditativne urice so sestavljene iz različnih meditacij, vizualizacij, dihalnih vaj ter praktičnih načinov in vaj za krepitev samopodobe, samozavesti ter krepitev življenjskih veščin. Občasno bodo v urice vključene tudi angelske meditacije in meditacije s samorogi.

Urica traja do 1 uro.

Cena: 70eur/mesec (2-krat/mesec)

*TUDI ZA OTROKE OD 10. DO 13. LETA*

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualne Samorogove urice za otroke”