051/ 305-224

Hipnoterapija za SAMOZAVEST IN PRESEGANJE STRAHOV (paket 6. srečanj)

270,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Hipnoterapijo in hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se, zaradi uspešnosti, ohranili vse do danes. Uporabljali so jo tudi številni znani psihologi, psihiatri in psihoterapevti, kot npr. Erikson Milton.

Sama pri delu uporabljam predvsem transpersonalno hipnoterapijo in na željo samo hipnozo. Transpersonalna hipnoterapija je oblika terapevtskega dela, pri kateri na prijeten in sproščen način razrešujemo strahove, travme, čustvene blokade in omejujoča prepričanja ter neprijetne spomine iz otroštva itn., ki nam (še danes) povzročajo težave. Pri transpersonalni hipnoterapiji nagovarjamo podzavest na takšen način, da jih naša podzavest razume, kajti podzavestni “jezik“ je popolnoma drugačen od zavestnega “jezika“ oz. vsakdanjega budnega stanja. Omejujoče podzavestne vsebine razrešujemo ter tako dosegamo želeno notranje zadovoljstvo, mir, dobro počutje, uspeh, boljše odnose, osebnostno rastemo ter izboljšujemo celostno kakovost svojega življenja.

Paket SAMOZAVEST IN PRESEGANJE STRAHOV je usmerjen predvsem na krepitev samozavesti in razreševanju strahov, ki vas omejujejo in je namenjen predvsem tistim, ki si želite več samozavesti, odločnosti, poguma v svojem življenju in manj strahov.

Pred začetkom je na voljo 30-minutni brezplačni uvodni (neobvezujoč) pogovor.

Predvidenih je šest srečanj: prvo srečanja traja do dve uri – opravimo pogovor in prvo terapijo. Vsak naslednje srečanje traja do max 1,5 ure.

Srečanja potekajo enkrat na teden, preko spleta. Po želji tudi v živo (ob srečanju v živo se cena dvigne za 60 eur – 10 eur na posamezno srečanje).

Cena paketa: 270 eur

Znesek se poravna pred začetkom. Možna so plačila na obroke. Za več informacij pišite na info@mojcakoprivnikar.si ali 051 305 224

Košarica