051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Hipnoterapija ZA HUJŠANJE (paket 6. srečanj)

350,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Hipnoterapijo in hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se, zaradi uspešnosti, ohranili vse do danes. Uporabljali so jo tudi številni znani psihologi, psihiatri in psihoterapevti, kot npr. Erikson Milton.

Kot zelo uspešna se je izkazala prav kot pomoč pri hujšanju in tudi odvajanju od kajenja.

Sama pri delu uporabljam predvsem transpersonalno hipnoterapijo in na željo samo hipnozo. Transpersonalna hipnoterapija je oblika terapevtskega dela, pri kateri na prijeten in sproščen način razrešujemo strahove, travme, čustvene blokade in omejujoča prepričanja ter neprijetne spomine iz otroštva itn., ki nam (še danes) povzročajo težave. Pri transpersonalni hipnoterapiji nagovarjamo podzavest na takšen način, da jih naša podzavest razume, kajti podzavestni “jezik“ je popolnoma drugačen od zavestnega “jezika“ oz. vsakdanjega budnega stanja. Omejujoče podzavestne vsebine razrešujemo ter tako dosegamo želeno notranje zadovoljstvo, mir, dobro počutje, uspeh, boljše odnose, osebnostno rastemo ter izboljšujemo celostno kakovost svojega življenja.

Transpersonalna hipnoterapija, ki jo uporabljam vsebuje posebne pristope namenjanje prav za pomoč pri hujšanju in to tematiko naslavlja celostno.

Ta paket je usmerjen predvsem na HUJŠANJE.

Pred začetkom je na voljo 30-minutni brezplačni uvodni (neobvezujoč) pogovor.

Predvidenih je šest srečanj: prvo srečanja traja do dve uri – opravimo pogovor in prvo terapijo. Vsak naslednje srečanje traja do max 1,5 ure.

Srečanja potekajo enkrat na teden, preko spleta. Po želji tudi v živo (ob srečanju v živo se cena dvigne za 60 eur – 10 eur na posamezno srečanje).

Cena paketa: 350 eur

Znesek se poravna pred začetkom. Možna so plačila na obroke. Za več informacij pišite na info@mojcakoprivnikar.si ali 051 305 224

Košarica