Zadnje

051/ 305-224

ONLINE: Eternal Light Healing ®

55,00

Eternal Light Healing® je energijsko delo, kjer se deluje z energijami visokih božanskih vibracij. Gre za sistem energijskega zdravljenja, ki ga je ustvarila Angležinja Shimara Kumara (heartsong.eu). Sistem, ki dviguje vibracijo in s tem posameznika podpre pri razreševanju nižjih energij. Poteka lahko osebno ali na daljavo.

Status

Podrobnosti o dogodku

Eternal Light Healing® je energijsko delo, kjer se deluje z energijami visokih božanskih vibracij. Gre za sistem energijskega zdravljenja, ki ga je ustvarila Angležinja Shimara Kumara (heartsong.eu). Sistem, ki dviguje vibracijo in s tem posameznika podpre pri razreševanju nižjih energij. Poteka lahko osebno ali na daljavo. Pomaga lahko pri zares številnih težavah, s katerimi se posameznik spoprijema.

Je odlična podpora pri razreševanju vzorcev iz otroštva, pri razreševanju težav v odnosih, pri številnih življenjskih izzivih. Predvsem pa dviguje vibracijo posameznika.

Eternal Light energije vam bodo pomagale do ravnovesja in harmonije ter občutno izboljšale vaše počutje. Po seansi se boste počutili osvobojene in prerojene.

Dodatne informacije

Izvedba

OnLine

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ONLINE: Eternal Light Healing ®”