Zadnje

051/ 305-224

Energijsko čiščenje avre

55,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Čiščenje avre in čaker bi morala biti naša rutina, enako kot je čiščenje telesa, kajti tudi v naši avri se s časom začnejo nabirati različne (energijske) nečistoče, podobno, kot na fizičnem telesu. Počutimo se vse bolj utrujeni in občutek imamo, kot da se težko premikamo naprej, lahko se pojavi tudi zmeda (megla) v glavi in zdi se, kot da nikakor ne najdemo svojega fokusa. Pri vsem tem, je eden izmed razlogov lahko tudi, da je naša avra obremenjena z nižjimi energijami oz. je zasičena z energijami, ki jih preprosto ne potrebujemo. Čiščenje avre bi moralo postani naš vsakdan še posebej, če veliko delamo na sebi in se osvobajamo negativnih vzorcev, misli in čustev.

Naše bitje je sestavljeno najmanj iz 4 plasti, ki so tik ob našem fizičnem telesu: fizično telo, čustveno telo, mentalno telo in duhovno telo. Največ zastojev energije izhaja iz čustvenega in mentalnega telesa, kjer se nabirajo, torej, čustva in misli. Lahko se naša, lahko pa tudi ne. Pogosto, če nimamo postavljenih meja (kar se običajno zgodi, zaradi disfunkcionalnega otroštva ali drugih dogodkov, ki nas pretresejo) pogosto prevzemamo čustva in misli drugih nase in tako še bolj obremenimo energijski sistem in posledično se slabo počutimo.

Čiščenje avre je za vsakega še posebej dobrodošlo v času polne lune ali drugih pomembnih in prelomnih astroloških dogodkih.

Posamezniki, ki gredo skozi čiščenje avre, pripovedujejo, da se počutijo lahkotno, osvobojeno, da imajo jasne misli, vrneta pa se jim tudi energija in fokus.

Priporoča se vsem, ki:

  • greste skozi obdobje intenzivnega dela na sebi in spuščanja starih vzorcev,
  • imate občutek megle v glavi in zmede,
  • ne najdete fokusa,
  • ste konstantno utrujeni in izčrpani ter imate občutek energijske teže,
  • imate občutek, da se nikamor ne premaknete,
  • čutite, da imate na sebi energijo, ki ni “vaša”

Čiščenje avre poteka ob podpori angelov in njihove čiste energije ter ob podpori Eternal Light Healinga (r). V čiščenje vključujem tudi druga orodja Bitij svetlobe –  srebrno-zlati vijolični plamen in diamantni vijolični plamen, zlate roke …

Ob seansi prejmete tudi usmeritve, kako čiščenje lahko izvajate sami doma.

Po dogovoru, individualno, le preko spleta.

Čiščenje traja od 1,5 ure do dve uri.

Cena: 55 eur

 

Košarica
  • No products in the cart.