Zadnje

051/ 305-224

Ta dogodek je minil
Transformacija

Čiščenje linij prednikov, družinska karma in vzorci ter darovi prednikov

Začetek
17/09/2021 17:30
Konec
17/09/2021 20:30
Telefon
051 305 224

44,00

Kategorija:

Status

Podrobnosti o dogodku

Naši predniki so nam podarili neprecenljive darove. Modro jih je ohraniti, morda potrebno zopet poiskati in jih ponovno oživiti. Moč tega je neprecenljiva.

Vas vleče, kot magnet v nekaj, neko delo, neko ustvarjanje, pa sploh ne veste zakaj in od kje, ker v vaši trenutni širši družini tega ni? Morda se je nekdo nekoč, nekaj generacij nazaj s tem ukvarjal, se želel ukvarjati, pa mu ni bilo dovoljeno in sedaj to kliče v obuditev skozi vas, kajti vse neuresničene želje prednikov plavajo v energijski matrici vaše linije prednikov.

Na drugi strani, pa smo od prednikov prejeli tudi nerazrešene in skrite stvari, tabuje, travme in zlorabe, ki so se prenesle na naslednjo in naslednjo generacijo in tudi te „plavajo“ v prostoru in času. Vse dokler ne pride nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega. Po možnosti lepšega, kar je tudi poanta.

Ste med njimi?

Vem, da je čiščenje vzorcev, prepričanj in programov prednikov energijsko izjemno zahtevno „delo“. Včasih se ti zdi, kot da si sam v vsem in da edino ti razumeš, kaj se dogaja. Ostali pa so kot noj, ki tišči glavo v pesek in ne vidijo. In res ne vidijo. A vidite vi in to je darilo, to je pogumno poslanstvo, ki zahteva notranjo moč, voljo, srčnost in še enkrat pogum. Posamezniki, ki ste prišli tudi s tem poslanstvom, imate v ozadju vso podporo Božanski sil in nikakor niste sami.

Veliko posameznikov (dušic) se je že odločilo, da bo prekinilo mnoge škodljive vzorce in načine delovanja svojih prednikov in to delajo (morda celo nevede) že več let, mnogi so prišli na Zemljo s tem poslanstvom, mnogo pa se jih bo v prihajajočem obdobju za to odločilo, kajti naslednjih deset let so nam Božanske sile odprle energijske portale, z namenom, da se osvobodimo vzorcev in programov, travm, skritega in nerazrešenega, ki nam preprosto ne služijo več in so zgodba starega sveta in nižjih dimenzij.

In tako se nam razkrivajo tudi naši darovi in talenti….

Vabljeni na dogodek, na mistično popotovanje in povezovanje s predniki. Dogodek bo potekal ob podpori čiste angelske energije in bo voden v najvišje dobro.

Obeta se energijski dogodek, z meditacijami in praktičnimi vajami.

Delali bomo tudi po programi Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma) po Mark Wolynn

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte na zgornje kontakte.

Cena: 44 eur

Dogodek bo potekal preko spleta. Trajal bo od 3 do 4 ure.

Prijave so možne do zapolnitve mest.

V kolikor bi želeli delati individualno na tematiki, vabljeni v celostno energijsko-terapevtsko delo. Več informacij TUKAJ.

Košarica
  • No products in the cart.