Zadnje

051/ 305-224

Celosten vodnik Zaživeti svoje poslanstvo (eno-mesečni individualni program)

60,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Zemlja in mi z njo smo stopili na pot celostne transformacije, kajti naš čudovit planet Zemlja se usklajuje z drugačnimi energijami, kot do sedaj. To pomeni, da bo pomembno delovanje iz srca in v skladu z našo dušo. Vse, kar bo prihajalo iz nižjega jaza ali ega, bo obsojeno na propad. To pravzaprav že lahko vidimo. Nezadovoljstva bodo vse večja, če ne bomo na svojem pravem mestu, saj na Stvarstvo kliče, da stopimo na pot srca in začnemo uresničevati vse tisto, kar si že dolgo časa želimo.

Tudi podpora za to, je s strani Stvarstva izjemna.

Kaj je pravzaprav poslanstvo? Je res nekaj bombastičnega, kar nam bo popolnoma spremenilo življenje?

Ni bombastično, je pa nekaj, kar nam spremeni življenje, NA LEPŠE in ga napolni z veseljem, obiljem, ljubeznijo, izpolnjenostjo

Se sprašujete, kaj je vaše poslanstvo? Ste nezadovoljni v trenutnem položaju, pa ne veste, kaj je tisto, kar si zares želite? Se bojite narediti napako? Potrebujete malce poguma za “tisti” korak v pravo smer? Imate dovolj vsega starega in ponavljajočega in nekje v sebi veste, da je čas za spremembo?

Morda pa že opravljate svoje poslanstvo, pa se niti ne zavedate? Morda ga že opravljate, pa ga je potrebno samo transformirati in uskladiti s 5D?

Kakšni so vaši darovi, talenti? Zagotovo jih imate. Običajno spijo, čakajo. V našem DNK zapisu je zapisano vse naše poslanstvo in celo, kako ga uresničiti. Potrebno je prižgati luč…

PROGRAM UDEJANJANJE POSLANSTVA IN TRANSFORMACIJA NA 5D

Za odkrivanje, udejanjanje in transformacijo poslanstva na 5D sem pripravila poseben program, kjer sem združila vas svoja znanja in izkušnje, kajti tudi sama sem bila nekoč v sistemu in sem delala, kar me ni zares veselilo. Prepotovala sem skoz vse dvome, strahove, vprašanja … kaj bo, kako bom, kaj če… Zato poznam, razumem…

V programu sem združila svoja znanja in izkušnje s programom Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper.

Sestavljen je iz praktičnih vaj, napotkov, usmeritev in korak za korakom vodnikom, kako udejanjiti, manifestirati poslanstvo ter kako se soočiti z (notranjimi) ovirami (dvomi, strahovi…). Vsebuje tudi meditacije in energijske procese. Celosten pristop. Po želji vam svetujem tudi zelo konkretno, kako se približati ljudem in jih pritegniti k sebi – kako zastaviti poslanstvo, delo zelo praktično, kajti več let sem delala tudi na področju priprave vsebin za (znane) medije in podjetja. A sama sem želela, kljub vsemu drugače, bolj srčno, prijazno ljudem.

Celosten vodnik za srčno manifestacijo poslanstva z energijskimi procesi za preseganje omejitev, notranjih ovir, strahov ter koraki za manifestacijo in transformacijo na 5D ter po želji praktično vodstvo za postavitev temeljev.

Program poteka preko spleta.

3 do 4 srečanja, po dve uri – termini so po dogovoru

CENA za eno srečanje je 60 eur (v primeru, da se odločite za plačilo vseh skupaj, se vam podari 20% popust). Možno je plačilo na obroke.

Za več informacij, prijavo na uvodni brezplačni pogovor in rezervacije pišite ali pokličite na 051 305 224.

Košarica
  • No products in the cart.